WowBox – ідеальний подарунок для дитини на свята

Александр Кива
WowBox – ідеальний подарунок для дитини на свята

Кожного року новорічні та різдвяні свята приносять батькам головний біль: що подарувати малюкові у якого, здавалося б, усе є? Гаджети – річ практична, але сучасні дітлахи й так заклопотані вигаданою реальністю надміру, чому б не придумати кращу та кориснішу альтернативу – наприклад WowBox?

Читайте такжеВнимание! Новый конкурс от Кolobok.ua к новогодним праздникам!

WowBox – це справжня новинка на українському ринку, створена спільними зусиллями Нова Пошта та компанії Art Nation. За інтригуючими словами «набір з доповненою реальністю» приховано чарівну коробочку-подарунок, в якій малюк знайде чудову книжку, ілюстрації в якій мають здатність оживати за допомогою смартфону, а також цікаві тематичні подарунки.

Приємний бонус і для батьків, і для їхніх діток: WowBox працює за системою передплати. Але зараз діє спеціальна пропозиція – можна купити один пакунок лише за 299 грн. і якщо сподобається – в подальшому подарувати малюку казку на цілий рік! Дванадцять яскравих пакунків, дванадцять класичних та всіма улюблених казок із «живими» героями, які зацікавлюватимуть дитину читати більше, а також додаткові подарунки: щомісячні піни, тематичні браслети, з яких можна зібрати власну кольорову колекцію, розмальовка, всілякі ігри за прочитаною казкою і навіть маски героїв – як можна пропустити таке диво?

Творці WowBox нагадують – кількість пакунків обмежена, тому не варто зволікати – поспішіть покласти сину чи доньці найкращий подарунок під ялинку! Ми ж підказуємо: така чудова пропозиція діє з 05.12.2018 по 15.01.2019, тому ви встигнете зробити приємність якщо не на Новий рік, то на Різдво.

box-image



Корисна інформація про WOWBOX:

1. Передплата може тривати як цілий рік, так й кілька місяців. Цікаво, що WowBox можна придбати не лише для себе, а й зробити пакунок чудовим подарунком похресникам або малюкам друзів: так, перегляньте список казок, які є на сайті WowBox і оберіть, які з них ви б хотіли презентувати малечі.

Читайте такжеСимптомы анорексии у подростка, которые должны знать все родители

2. «Лускунчик», «Спляча красуня», «Кіт у чоботях», «Русалонька», «Піноккіо», «Пітер Пен», «Мауглі» та інші – це лише невеликий перелік історій, які з’являться у диво-боксах впродовж року. Схоже, що таку колекцію з доповненою реальністю залюбки зберуть не лише малюки, а й дорослі!

3. Стати чарівником та оживити усіх улюблених казкових героїв можна за допомогою аплікації до телефону: завантажте додаток з офіційного сайту, ввімкніть його та наведіть камеру на героїв – вас чекає диво! 

Читайте казку з малюком, ставайте в його очах справжнім магом і продемонструйте, що фантазія має неймовірну силу – особливо з WowBox! 


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK