5 українських пригодницьких мультфільмів для дітей та дорослих

5 українських пригодницьких мультфільмів для дітей та дорослих

У новорічні свята хочеться якомога частіше чути і бачити цікаві, кумедні, часом загадкові і обов'язково чарівні історії. Причому таке бажання виникає не тільки у дітей, але і практично у кожного дорослого. Адже саме ці казкові дні дійсно по-справжньому занурюють у світ добра і чарівництва, а потрапити в казку якнайшвидше можуть допомогти мультфільми, створені нашими українськими аніматорами. Так що сідайте зручніше - подорож починається!

Новорічна пригода Муві


Спільне виробництво французьких і українських аніматорів занурить глядача в новорічні історії, що відбуваються з собачкою Муві. Саме це миле створіння спочатку допомагає повернути дідові Морозу мішок з подарунками, викрадений хуліганами, а потім на його прохання грає роль Снігуроньки. Вражена новорічними святами, собачка Муві вирішує стати нянею. І ось саме з цього моменту у неї і почнеться нове життя, так як їй потрібно зустрітися з разбишаками, що влаштували їй справжній «тепленький прийом».

Читайте такжеУкраїнські мультфільми. Івасик-Телесик

Але на цьому пригоди Муві не закінчуються. Під час чергового походу з дітьми в магазин вона потрапила в справжнісіньку перепалку, так як в той же час на магазин напали лиходії. Обов'язково варто подивитися, чим же закінчаться ці неймовірні пригоди.

Мудрі казки тітоньки Сови. Коли приходить Дід Мороз


Всі жителі лісу перебувають в очікуванні свята - Нового року. Це чудове і веселе свято очікують як діти, так і дорослі. З особливим нетерпінням чекає його ведмежа і його вірні друзі. Але у багатьох виникає запитання: Дід Мороз існує насправді чи це все вигадки дорослих? Саме про це і розповість малюкам мудра тіточка Сова. Вона розповість про різні новорічні традиції зимових свят і відповість непосидам на запитання, існує чи не існує цей загадковий дідусь. А вам цікаво дізнатися правду? Тоді швидше вмикайте цей мультфільм.

Казкове Різдво


Кожна дитина мріє побачити справжнє диво або потрапити до чарівного світу, де казка може стати реальністю. І саме в новорічні свята малюки вірять, що з ними трапиться щось чудове. У це також вірить і маленька героїня мультфільму «Казкове Різдво». Вона з нетерпінням чекала дива, але воно чомусь не приходило до неї. І тоді маленька вирішила сама його знайти і побігла слідом за пухнастим зайченям, дорогою потрапляючи в неприємні ситуації. А може, насправді, і не варто було бігти його шукати, адже воно могло перебувати зовсім поруч, тільки варто озирнутися?

Щедрик


Чудовий короткометражний пластиліновий мультфільм, що супроводжується піснею у виконанні Олега Скрипки та Ле Гранд Оркестра, про маленького хлопчика, який тільки знайомиться з найголовнішим святом на Землі. Його подорож у часі із сучасного міста в давнє село отримує все нові і нові фарби, і нудні сірі дні починають плавно переростати в суцільне свято, де навіть кожен дорослий, хоч на мить, стає знову дитиною.

Різдвяна зіронька


Маленька і найчастіше непримітна Зірочка, яку ніхто не помічав, думає, що в її житті навряд чи можуть відбутися якісь зміни. Але при цьому вона розуміє, що її сила полягає у великій любові, завдяки якій вона і стала найбільш значущою не тільки серед своїх подруг, а й серед усіх інших небесних світил. Адже це саме вона вказала Мудрецям шлях до новонародженої дитини, Сина Божого. І саме вона і до цього дня для всіх залишається світлим нагадуванням і провідником до Бога.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK