Соціальна програма для одиноких матерів від Академиї краси Ladyspace: отримай професію своєї мрії

Соціальна програма для одиноких матерів від Академиї краси Ladyspace: отримай професію своєї мрії

В рамках соціальної ініціативи СОЦ ПМ 2018 Академія Ladyspace влаштовує конкурс на отримання гранту на навчання перманентному макіяжу (мікроблейдинг) для жінок со статусом одинокої матері та віком від 18 до 35 років.

Читайте такжеВыставка украинских дизайнеров и Happy Halloween на Дарынке

Для участі в конкурсі необхідно подати Заявку до 14 грудня 2018 р. включно. Участь у конкурсі безкоштовна. Отримайте курс навчання перманентному макіяжу вартістю 6500 грн - безкоштовно, в рамках соціальної ініціативи Академії Ladyspace. 

soc-pm-img-1

Читайте такжеДаша Суворова приглашает Накормить голодных вместе: Киев, 25 октября

Наталя Узарська - власниця мережі салонів краси «Ледіспейс» і академії краси: "Ми хочемо допомогти жінкам-одиночкам швидко освоїти високооплачувану професію майстра мікроблейдингу, майстра перманентного макіяжу - чим дати змогу їм заробляти від 35 000 грн в регіонах і від 50 000 грн в столиці. Це дозволить жінкам повірити у себе та покращити соціальне становище своєї сім'ї."

В чому полягає наша допомога:

1. Ми повністю оплачуємо навчання;

2. Для жінок з регіонів ми готові оплатити дорогу до столиці;

3. Можемо допомогти з працевлаштування як в Києві, так і в регіонах.

У світі сьогодні так мало добра, а ми дійсно хочемо допомогти для тих, хто цього потребує. Впевнені, що серед наших майбутніх студентів знайдуться неймовірні таланти!

Перманентний макіяж - це сучасна технологія вдосконалення бровей, губ та очей за допомогою легкого татуажу з використанням спеціальних пігментів для обличчя, що покращують природну привабливість жіночої краси та позбавляють від щоденного макіяжу зазначених зон.

На сьогодні послуги перманентного макіяжу вже набрали шалену популярність серед жіночого населення в усьому світі та стають досить стандартною процедурою в кожному салоні краси та регіонах України. Головна причина популярності - бажання та реальна можливість отримати природний макіяж, як мінімум на 1 рік.

Здобувши затребувану професію Майстер перманентного макіяжу, ви маєте великий шанс значно підвищити свій рівень достатку та якість життя!

СОЦІАЛЬНА ІНІЦІАТИВА LADYSPACE ТА УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ


Академія Ladyspace спеціалізується на навчаннях перманентному макіяжу кандидатів з любим рівнем професійної підготовки: від початківців до бажаючих максимально підвищити свою кваліфікацію.

В рамках соціальної ініціативи СОЦ ПМ 2018 Академія Ladyspace влаштовує конкурс на отримання гранту на навчання перманентному макіяжу (мікроблейдинг) для жінок со статусом одинокої матері та віком від 18 до 35 років.

Для участі в конкурсі необхідно подати Заявку до 14 грудня 2018 р. включно. Участь у конкурсі безкоштовна.

Переможець гранту буде обраний шляхом проведення лотереї з номерами телефонів участників в прямому ефірі на сторінках компанії в соціальних мережах.

Трансляція проведення конкурсу запланована на 15 грудня 2018 о 12:00 за київським часом. Результати будуть оприлюднені на сторінці Академія Ladyspace, слідкуйте за оновленням самостійно.

Переможцю необхідно буде підтвердити статус одинокої матері за допомогою наступних документів:
• 1. Паспорт громадянина України;
• 2. Копію свідоцтва про народження дитини;
• 3. Рішення суду про розірвання шлюбу з батьком дитини / інші офіційні докази відсутності батька.

ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ ОТРИМАЄ ГРАНТ НА НАВЧАННЯ

За результатами конкурсу переможець отримує грант на проходження групового Курсу перманентного макіяжу в Академії Ladyspace в м. Києві. Курс перманентного макіяжу триває протягом 2 діб і складається з вивчення теорїї, майстер класу та практичних відпрацювань на моделях.

44

Читайте такжеДевушки STEM: старт нового сезона

Грант на навчання з оголошеною вартістю 6500 грн не підлягає переведенню в готівку та може бути реалізований лише переможцем конкурсу протягом 6 місяців з дня його оформлення.

ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ НАВЧАННЯ ЗА ГРАНТОМ

• 1. Протягом 6 місяців з дня оформлення гранту необхідно звернутися в Академію Ladyspace та узгодити дату початку навчання.
• 2. З'явитися в узгодженний час в Академію Ladyspace за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 47, офіс 4.
• 3. При собі обов'язково мати паспорт та копії документів, що підтверджують статус одинокої матері.
• 4. По завершенню курсу ви отримаєте Диплом міжнародного зразка та підтримку в закритому чаті Академії Ladyspace. Ваших знань та навиків буде достатньо для впевненої самостійної практики та роботи з клієнтами.
• 5. Задача Академії набагато ширше, ніж просто навчання кандидатів. Самим талановитим випускникам ми пропонуємо роботу по контракту та щоденну загрузку клієнтами.

Додаткова інформація:   https://ladyspace.com.ua/socpm

Фейсбук: https://www.facebook.com/nataliya.uzarskaya.natali

Телефон +38067 328 51 80


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK