5 найцікавіших екскурсій для школярів у Києві

5 найцікавіших екскурсій для школярів у Києві

Канікули скінчились. І знов прийшов час дітям сідати за парту й навчатися. А чи знаєте ви, коли діти навчаються найкраще? Тоді, коли їм цікаво. Діти просто обожнюють пізнавати світ. Тому пропонуємо вам вирушити всім класом на екскурсію. Куди? Вирішувати вам, а ми в свою чергу підкажемо декілька цікавих варіантів.

Екскурсія на хлібозавод. Тривалість: 1 година + дорога

hlebzavod1_750x1000_00750958_01

Не кожна сучасна дитина уявляє собі той важкий шлях, який проходить зернятко, щоб стати солодкою булочкою на столі.

Читайте также15 уникальных отелей, которые поражают воображение: это просто фантастика!

Потрапивши на хлібозавод школярі побачать, як виробляють хлібну продукцію на сучасному виробництві без використання людських рук, дізнаються багато цікавого й навчаться з повагою ставитися до хліба й праці хлібороба.

hleblozavod_750x563_00750532_01

Також діти братимуть участь у невеличкому майстер-класі й, звісно, спробують на смак свіжоспечений хлібчик. Екскурсія дуже популярна, тому замовляти її потрібно за 30-40 днів.

Зоопарк «12 місяців». Тривалисть: 1,5 годин + вільний час + дорога

zoopark_750x500

«12 місяців» – зоопарк європейського рівня з великою територією, комфортними, максимально наближеними до природних, умовами утримання тварин, якісним годуванням й доброзичливим персоналом. На сьогодні тут мешкає більше 100 видів тварин з усіх куточків світу, деякі з них дуже рідкісні.

zoopark2_750x500

Також тут є контактний зоопарк, де можна поспілкуватись та погодувати спеціальним кормом поні, віслюків, овечок, кроликів та міні-пігамі.

Читайте также8 мест в Европе, где можно купить дом за 1 евро

Фабрика мрій: екскурсія на кіностудію. Ця екскурсія дає можливість познайомитись із однією з найбільших кіностудій Східної Європи, яка знаходиться в Києві.

kino-zvit-2_750x500

«Голлівуд на Троєщині» – так іноді називають цю кіностудію її співробітники.
Вона є найбільшим виробником української кінопродукції та розподіляється на окремі підрозділи, пристосовані для повного циклу теле- та кіновиробництва, проведення презентацій, організації різнопланових шоу.

kino-zvit-1_750x500

На кіностудії знімали серіали «Гречанка», «Полювання на Вервольфа», «Володимирська, 15», «Останній москаль», «Паршиві вівці», телефільми «Мій принц», «Вихід», «Таємничий острів», телешоу «Україна має талант», «Супермодель по-українськи», «Х-фактор», «Вечірній Київ» та багато іншого.
Екскурсія кіностудією надає дорослим та юним відвідувачам чудову нагоду дізнатися про світ кіно усе: від зародження ідеї кінопродукту до втілення її на екрані.

Читайте также5 удивительных маршрутов для путешествий с детьми на осенних каникулах

Екскурсія в Експериментаніум. Це доволі незвичайний музей Києва. Це не просто музей, а справжній науково-розважальний центр у Києві, де навіть дорослі можуть відчути себе дітьми.

experimentanium-1_750x500

А що вже казати про дітей! Вони неодмінно будуть у захваті від екскурсії до Експериментаніуму, оскільки тут все не так, як у звичайному музеї!

experimentanium-6_750x600

Екскурсія для школярів до Експериментаніуму – це знайомство з 250 інтерактивними експонатами, які, на відміну від музейних, не сховані десь за склом, а є доступними для прямого «спілкування» зі школярами.

experimentanium-5_750x578

Юні екскурсанти отримають тут безліч унікальних можливостей, наприклад:

  • побудувати міст без цвяхів;
  • намалювати візерунки за допомогою маятника;
  • поблукати у дзеркальному лабіринті;
  • створити і запустити під стелю хмарку або величезну мильну бульбашку;
  • доторкнутись до торнадо;
  • зазирнути всередину людини.

Екскурсія у майстерню карамелі. Усі люблять ласувати карамеллю, проте не всі замислюються над тим, як її виготовляють. Подорож до країни Карамелії надасть дітям і дорослим унікальну можливість дізнатись усе про виготовлення карамелі, а також взяти участь у захоплюючому майстер-класі.

caramel_06_750x501_01

Під час екскурсії школярі дізнаються багато цікавих речей про історію карамелі, навчаться відрізняти карамельні вироби від рубленої карамелі, побачать віртуозну роботу карамельє, зроблять солодкі покупки для себе та у подарунок. У складі карамелі – лише безпечні інгредієнти.

caramel_08_750x501

Поставити запитання щодо екскурсій, або замовити їх можна по тел.: +38 (098) 520-84-48.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK