Цікаві історії самих багатодітних сімей у світі

Цікаві історії самих багатодітних сімей у світі

Жінка - це прародителька всього і всієї. В її природі закладена функція - народження нового життя. Жінці, а не чоловікові, випала така непроста, але разом з тим така радісна доля. Давайте розглянемо зразкові сім'ї світу, які ввійшли в ТОП самих багатодітних у світі, і поміркуємо над тим, що бути мамою – це не тільки велика радість, а й дуже складна праця.

Читайте такжеВкусный подарок ко Дню матери: рецепт простого торта Для мамы

Сучасна жінка може самостійно вирішувати, скільки дітей, в якому віці вона може і хоче народжувати. На сьогоднішній день більшість жінок звикли бути незалежними, їм для початку потрібно облаштувати власний побут, власну кар'єру, власне життя. На жаль, як каже статистика, більшість жінок можуть обійтися і без чоловіків, які їм необхідні лише для зачаття малюка. Проте, створивши чоловіка і жінку, Бог заклав продовження роду, як одне з благословень, яким має скористатися кожна сім'я. Тому, знехтувавши цим подарунком, можна багато що втратити.

depositphotos_65370609_l-2015_1_05

Читайте такжеДень матери 2019 в Украине: дата и история праздника

Виростити одну дитину не становить особливої праці. А що ж робити багатодітним батькам? А ви цікавилися запитанням, скільки дітей жінка може народити за все своє життя? Питання це дуже слизьке, тому що впливає на це величезна кількість чинників. Наприклад, тривалість життя у кожної жінки своя, а ще вагітність однієї жінки може затягнутися на десять місяців, а інша - і семи не доходить. А важливий і той факт, що одна жінка може народжувати по одній дитині за вагітність, а інша народить двійню або навіть трійню. А книгою рекордів Гіннеса був зареєстрований випадок, коли жінка за раз народила вісім дітей.

«Командна» сім'я із США

11


Читайте такжеКрасивые поздравления с Днем Матери в стихах

Сім'я, яка має один з найбільших показників дітонародженості, проживає в США, в Арканзасі. Мішель і Боб Даггар виховують 19 дітей (10 хлопчиків і дев'ять дівчат). Американська пара має вже двоє онуків. 45-річна Мішель і 46-річний Боб кажуть, що не збираються на цьому зупинятися. Сім'я має достатньо великий будинок. Мама навчає дітей домашній школі. Мішель і Боб ведуть свій блог, в якому діляться секретами, як вони встигають справлятися з такою кількістю дітей.

Так, за словами Мішель, у них існує сімейне правило - проводити якомога більше часу разом. Таким чином, батьки встигають спілкуватися з кожною дитиною.

«Я думаю, що ми, ймовірно, проводимо більше часу разом, ніж середньостатистична сім'я з одним або двома дітьми. Ми по господарству робимо все разом, як одна команда", - розповідає Мішель Даггер.
Багатодітний батько Боб каже, що в них встановлені свої правила - батько створює список справ і розподіляє обов'язки серед дітей, кожен виконує свою роботу, на яку приділяється певна кількість часу. Сім'я полюбляє подорожувати і в поїздки беруть всіх дітей. Найстаршій дитині, Джошуа, вже 24 роки, і у нього є своя сім'я, а наймолодшій – Джозі - 2 роки і п'ять місяців.

Двадцять одна дитина – зразкова українська сім'я

2_02


Мешканка села Остриця, що на Герцаївщині, 43-річна (на той час) Леонора Намені народила у 2013 році двадцять першу дитину. Ім’я жінки занесли до Книги рекордів України як найбагатодітніша мама країни. Щаслива мама запевняє, що найбільше багатство – це її діти. А тато великого сімейства каже: "Скільки Бог дасть нам дітей, стільки і буде".

Читайте такжеДень матери-2021: ТОП-10 идей подарков для мамы

Домашні обов’язки Леонора розприділила між старшими дітьми. Два старших сини вже одружилися, а дві доньки вийшли заміж. Інші 17 дітей біля батьків. Леонорі нарешті присвоїли звання "Мати-героїня".

"Мені допомагають чоловік та діти, – пояснила мама сімейства – У кожного в сім’ї є свої обов’язки. Дівчата прибирають у будинку, готують їсти, перуть, а хлопці пораються на господарстві. Янош вміє робити все та навчає усьому синів".

Сім'я Намені - віруюча. Церква їм постійно допомагає, батько працює охоронцем, а мати веде домашнє господарство. Леонора стверджує, що годувати сім'ю з 23-х людей не складно - продукти вони закуповують оптово, а готують все великими порціями. На кухні мамі допомагають старші доньки. Намені тримають курей і свиней, а також вирощують овочі на 5 сотках землі.


Матір'ю-героїнею в минулому була Елізабет Гринхілл

4

Читайте также10 мам из мультфильмов, у которых есть чему поучиться

Відомо, що в 1669 році у неї народилася 39-а, за рахунком, дитина. Усього вона пережила 38 пологів - 37 разів народила по одній дитині і один раз - двійню. Останню дитину вона народила, коли їй було 54 роки. Після пологів усі діти залишилися живі.

У Книзі рекордів Гіннеса є ще один цікавий розділ - мами, які народили найбільше пар близнюків в один день, але в різні роки.
Існують п'ять перевірених випадків, коли у близнюків збігаються дні народження. Так, Лаура Шеллі з США народила по дві пари близнюків 25 березня в 1990 і в 2003 році - 2 хлопчики і дві дівчинки. Керолайн Каргадо народила обидві пари своїх близнюків 30 травня з різницею в 7 років - в 1996 і 2003 році. Також настільки завидною регулярність в народженні близнят в один день відзначилися Нікола Люїс Кеньен, Мішель Горні і Трейсі Багебан - всі вони народили по дві пари своїх близнюків в один день.

istock-663952122_02

Читайте такжеМама может всё: 15 комиксов о главных «прелестях» материнства

Є сім'ї, у яких лише одна чи дві дитини, і батьки не приділяють достатньо часу, поцікавившись про школу, про настрій чи просто не мають часу разом помріяти. Однак, є і сумлінні батьки, в яких є і по сім, дев'ять і навіть дванадцять дітей, при цьому сім'я вважається зразковою, показовою, тому що головні сімейні цінності у ній стоять на першому місці. Жоден з членів сім'ї не обділений увагою, а атмосфера в сім'ї найблагополучніша і дружня.

Сьогодні такі сім'ї - досить велика рідкість, тому що сучасні жінки і чоловіки ставлять перед собою першочергову мету у вигляді кар'єри і матеріального благополуччя.

Цікаво виходить, що найчастіше багато дітей з'являється саме в тих сім'ях, де матеріальне становище залишає бажати кращого. А ось ті сім'ї, де матеріальне становище настільки добре, що вони могли б довічно забезпечити і тридцять дітей, не можуть зважитися навіть і на одну дитину.

А скільки дітей готові народити ви?

Читайте такжеМиллионеры, которые оставят своих детей без наследства (ФОТО)

Вам будет интересно узнать, как правильно общаться с трудным ребенком.

фото из открытых источников


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK