Найкращі книги для вивчення англійської мови дітям

Александр Кива
Найкращі книги для вивчення англійської мови дітям
Найкращі книги для вивчення англійської мови дітям

Книги-білінгви — це та розвивальна література, яка обов’язково знадобиться вашій дитині.

Особливо, якщо ви ставите в пріоритет вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Не секрет, що в наш глобалізований час це дуже актуально. Англомовна термінологія домінує в бізнесі, ІТ-розробках, природничо-математичних і гуманітарних науках. А вивчати мову, як відомо, краще змалечку, коли вона гарно засвоюється методичним запам’ятовуванням «невеликих порцій». Пропонована добірка, відповідно, розрахована на дитячу аудиторію й охоплює широкий віковий проміжок.

Книги для раннього розвитку дітей нерідко складаються з англомовних матеріалів. Звісно, вони орієнтуються на елементарний рівень і навчають малюків найпростішого. Саме таким є видання «Storytelling. Англійська для дітей в історіях з учителькою в рожевій спідниці», яке побудоване в ігровій манері та вміє зацікавити дітей із першої сторінки. Підійде така книжка, зокрема, і непосидючим першокласникам, адже подає матеріал ненав’язливо, легко, ніби не під час уроку, а на веселій прогулянці. Низка відповідної літератури адаптує англійською мовою для дітей сюжети мультфільмів Діснея, що так подобаються малюкам. Звернемо увагу на видання «Дісней. Перші слова англійською. Учимо частини тіла з Даною». Ця книжка-картонка знайомить дітей зі словами, що позначають ті чи інші частини людського тіла, і відчиняє їм двері у незвіданий світ іноземної мови. Складнішим є видання «Дісней. Англійська - це легко. Крижане серце», що не лише розповідає знамениту мультиплікаційну історію, а й містить низку вправ, що допоможуть засвоїти нову лексику. Хто з малюків не захоче ще раз почути історію про Аладіна? Вона неодноразово втілювалася в серіях мультфільмів від Діснея. Цей сюжет переказує і книжка «I love English. Aladdin / Алладін. Моя перша бібліотечка англійською». А видання «Казки англійською №3 + словник» адаптоване до шкільної програми з англійської мови та підійде як позакласне читання.

Що обрати для підлітків?

Двомовні книги варто купити і для трохи старшої дитячої аудиторії. Такою є книжка Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева / The Snow Queen (Читаю англійською)». Адаптована до англомовного викладу історія, знайома з дитинства, не стає менш цікавою. Прикметно, що її текст супроводжує низка лексичних і граматичних вправ, які допомагають закріпити здобуті знання. За схожою методикою побудовані й видання «Аліса в Країні чудес. Читаю англійською» Льюїса Керрола та «Різдвяна пісня у прозі. Читаю англійською» Чарльза Діккенса. Поєднання цікавих текстів і розвивальних вправ будуть дуже доречними для дітей молодшого й середнього шкільного віку. Підліткам сподобається збірка «Детективні оповідання / Detective Stories (Читаю англійською)». До неї ввійшли англомовні тексти Гілберта Кіта Честертона, Герберта Уеллса й Артура Конан Дойля. Безперечно, це та класика світової літератури, що не втрачає своєї актуальності. Утім, якщо абстрагуватися від дитячої аудиторії, то варто виділити матеріали й для студентів та старшого покоління. У такому разі, рекомендуємо звернути увагу на самовчитель «Набір карток для вивчення англійських слів «Легкий старт» 1000 флеш-карток».

Адаптовані книги англійською можна купити в Києві, відповідні книги для дітей є в Харкові, Миколаєві, Одесі, Львові та у всіх тих містах, де розташовані магазини мережі «Книгарня «Є».

Детальніше тут - https://book-ye.com.ua/catalog/dytyacha-literatura-inozemnymy-movamy/


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK