Ніколи не пізно стати щасливою: Тоня Матвієнко

Ніколи не пізно стати щасливою: Тоня Матвієнко
Ніколи не пізно стати щасливою: Тоня Матвієнко
Facebook

Нещодавно Антоніна Матвієнко відсвяткувала своє 38-річчя. За останні декілька років життя зірки кардинально змінилося - яскрава участь у проекті "Голос країни" неймовірно владнало особисте життя cпівачки.

Читайте такжеСніжана Бабкіна: прекрасна мама та дружина найкращого чоловіка

Антоніна Матвієнко народилася 1981 році в Києві у сім"ї талановитих людей - мама Тоні - усім відома співачка Ніна Матвієнко, тато - художник Петро Гончар, а дідусь - відомий скульптор, етнограф та колекціонер Іван Гончар - засновник Музею народного мистецтва в Києві.

Мама, Ніна Матвієнко, мала неабиякий вплив на доньку і 1991 року поїхала з Антоніною на гастролі до США - де відбулися перші виступи Тоні, а вже 1992 року українська зірка співала на Майдані Незалежності Гімн України.

Антоніна Матвієнко / Instagram

Читайте такжеЗвездные мамы и их дети: чем занимаются приемные дети знаменитостей

1999 року Тоня закінчила Київську спеціальну музичну школу-інтернат ім. Лисенка, а згодом і Київський інститут культури та мистецтв (спеціальність - менеджер із зв'язків з громадкістю). 2010 року у тому ж інституті отримала другу вищу освіту за спеціальністю "Вокаліст народного співу".

2006 року співачка стає солісткою  камерного оркестру «Київські камерати», де співала її матір. Після першого прослуховування керівник ансамблю Валерій Матюхін пожартував:

Матвієнко звільнена — Антоніна прийнята

Виконуючи складні класичні твори, виступаючи як сольно, так і разом з оркестром чи з хором, беручи участь разом з матір'ю в різноманітних концертах, акціях та турах, вона одразу привернула увагу неповторним тембром голосу та манерою виконання.

Антоніна Матвієнко / Instagram

Читайте такжеГолливудские мамы 70+, которые умеют красиво стареть

Протягом 2010 року грає в театральній виставі «Скіфські камені», режисера Вірляни Ткач (мистецької групи «Яра», експериментального театру «LA MAMA», США, Киргизстан та Україна).

У 2012 році відбувся спільний тур з Арсеном Мірзояном. Почався 7 травня у місті Суми, далі були Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Львів, Ужгород та фінальний виступ — місто Запоріжжя.

У 2013 році виходить перший, записаний спільно з Ніною Матвієнко, альбом «Нове та найкраще».

Антоніна Матвієнко / Instagram

Читайте такжеКак бы выглядели звезды Голливуда, если бы были толстыми (фото)

У травні 2011 року взяла участь у першому сезоні співочого талант-шоу «Голос країни», однак не пройшла прослуховування «наосліп»: зіркові тренери захоплено відгукнулися про її вокальні здібності, проте до своїх команд не обрали через «народний тембр». Олександр Пономарьов, не знаючи, що перед ним дочка Ніни Матвієнко, зауважив:

Мені голос ваш дуже сподобався: я би навіть сказав, що після Ніни Матвієнко на другому місці в такому тембрі — мені дуже сподобалось! Просто божественно

2016 року брала участь у півфіналі національного відбору Пісенного конкурсу «Євробачення 2016».

Особисте життя Антоніни Матвієнко

1997 році перед вступом в консерваторію Антоніна зустрічає свого майбутнього чоловіка. На той час йому було 23, а Тоні - 16. Батьки зірки були не проти раннього шлюбу доньки. І зовсім скоро у закоханих з"явилася дитина - донька Уляна.

Ульяна - старша донечка Антоніни / Instagram

Читайте такжеКожа и кости: 5 голливудских мам, которых критикуют за чрезмерную худобу

Мені й зараз не соромно за мій минулий вибір - він був гідним хлопцем, добре вчився, був гарний, розумний, поступливий, добрий. Я їм захоплювалася. І зовсім не розуміла - ну а що тут такого? Закохалася, вийшла заміж, народила. Якби у моєї дочки повторилася моя доля, я б її, звичайно ж, підтримала
- коментує Антоніна.

Після десяти років прожитих разом, почуття охололи. Розлучилася пара з ініціативи Антоніни, коментуючи це тим, що не може бути з чоловіком заради дитини, грошей, будинку або ще чогось. Зірка повинна любити і повністю віддаватися почуттю. Зараз у колишнього чоловіка Тоні нова сім'я, дитина, все добре.

Пройшов певний відрізок часу і Антоніна познайомилася з Арсеном Мірзояном. Чим більше вони спілкувалися, тим ясніше ставало, що між ними існувала симпатія. Але Арсен був одружений, у нього на той час було двоє дітей. Зустрічі з ним були доволі болісними для Антоніни, і вона вольовим зусиллям припинила свою дружбу з Арсеном. Перестала дзвонити і писати, навіть якщо був привід.

Антоніна та Арсен Мірзоян / Instagram

Але від своєї долі не втечеш. Дізнавшись про любов до Арсену, Уляна зраділа:

Хочу, щоб ти була щаслива, адже тато давно вже знайшов собі пару!.

Арсен Мірзоян зробив пропозицію Тоні Матвієнко 8 березня 2016 року. До цього, 15 січня 2016 року, у пари народилася дочка, дівчинку назвали Ніною.

Молодша донечка Антоніни та Арсена / Instagram

А 15 червня 2017 року вони з Арсеном узаконили свої стосунки.

Медовий місяць Антоніни та Арсена / Instagram

Антоніна та Арсен Мірзоян / Instagram

Арсен - відмінний кулінар, любить готувати для своєї коханої. Антоніна зізнається:

Раніше я, бувало, вередувала, робила йому зауваження, а потім сказала собі: «Мовчи, жінка, адже це щастя, коли чоловік біля плити!».

Антоніна та Арсен Мірзоян / Instagram

У їхній великій родині всі дуже зайняті. Збираються рідко адже усі на роботі -  мама на концертах, Антоніна з Арсеном на заходах або на гастролях. Але щасливих видають очі, як каже Антоніна:

Мріяла стати знаменитою співачкою. Думала, що вже пізно, але ніколи не пізно стати щасливою!

Антоніна та Арсен Мірзоян / Instagram

Чоловік Антоніни Матвієнко / Instagram

Сім"я Антоніни Матвієнко / Instagram

Вам цікаво буде дізнатися про Катерину Осадчу - справжній еталон зіркової мами.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK