Прем’єри вересня від ПЛЮСПЛЮС: «Щенячий патруль-6», «Мопсики-приятелі» та «СуперІграшки»

Прем’єри вересня від ПЛЮСПЛЮС: «Щенячий патруль-6», «Мопсики-приятелі» та «СуперІграшки»
Прем’єри вересня від ПЛЮСПЛЮС: «Щенячий патруль-6», «Мопсики-приятелі» та «СуперІграшки»
кадр

ПЛЮСПЛЮС підготував багато цікавого цієї осені для своїх глядачів.

У садочки та до школи діти підуть разом з новим шостим сезоном «Щенячого патруля» (від англ. Paw Patrol) та хітами осені «СуперІграшки» (від англ. Power Players) та «Мопсики-приятелі» (від англ. Puppy Dog Pals).

Читайте такжеЧто посмотреть дошкольнику: 5 классных мультсериалов
Мультсеріал «Щенячий патруль» розповідає пригоди 12-річного хлопчика Райдера, який організував відважну команду рятівників.

Під його керівництвом – бравий загін із семи щенят. Задумка сюжету полягає у тому, що Райдер – показовий підліток, який вже встиг закінчити школу та має багато зразкових рис: героїзм та відповідальність, доброта та лояльність серед інших. «Щенячий патруль-6» покаже ще більше пригод Райдера та його команди, адже з кожним кроком щенята набувають досвіду та здобувають навички, що стає їм у пригоді в оберіганні містечка на узбережжі чітко та злагоджено. 

Прем’єри вересня від ПЛЮСПЛЮС: «Щенячий патруль-6», «Мопсики-приятелі» та «СуперІграшки» / кадр

«СуперІграшки» від творців мультсеріалу «Леді Баг та Супер Кіт» – про пригоди хлопчика Акселя, який може трансформуватися у супергероя з надможливостями, які він отримує завдяки своїй захисній броні та рукавичок. Його «А команда» завжди напоготові до нових звершень та перемог.

Читайте также5 причин научить ребенка создавать мультфильмы
«Мопсики-приятелі» не залишить байдужим жодного підлітка. Довгоочікуваний багатьма, мультсеріал стартує на каналі ПЛЮСПЛЮС з першого сезону та розповість про мопсиків Бінго та Роллі, які мандрують світом, досліджують нові місця, цікавляться культурою та традиціями інших країн. Вони також мають кішку-подружку Фирк. На глядачів чекають пригоди, коли господар Боб, завзятий винахідник, залишає своїх улюбленців вдома.

Не пропустіть «СуперІграшки» з 1 вересня о 20:00«Щенячий патруль-6» з 15 вересня о 15:00, а також «Мопсики-приятелі» у вересні.

Прем’єри вересня від ПЛЮСПЛЮС: «Щенячий патруль-6», «Мопсики-приятелі» та «СуперІграшки» / кадр

Вмикайте ПЛЮСПЛЮС або заходьте на 1+1 video і першими дивіться прем’єри цієї осені. Слідкуйте за новинами ПЛЮСПЛЮС на сторінках у instagram та facebook, адже канал підготував купу улюблених та нових мультсеріалів для глядачів у новому сезоні.  

Додатково:

ПЛЮСПЛЮС – анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС – це продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, улюблені Disney, Nickelodeon, а також розвиваючі та пізнавальні програми.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK