Парад казкових героїв, концерт і розіграш путівок до Лапландії: як зустрічатимуть Новий рік на ВДНГ

Парад казкових героїв, концерт і розіграш путівок до Лапландії: як зустрічатимуть Новий рік на ВДНГ
Центральна алея/Фото А. Лагода

Протягом зимових канікул на гостей Зимової країни на ВДНГ чекає чимало розваг: денні флешмоби, концерти за участю українських виконавців, квести й розіграші, а в новорічну ніч — святкування аж до ранку

Читайте такжеВДНХ превратят в сказочный город: чего ждать от "Зимової країни" в этом году
Новорічна програма почнеться вдень 31 грудня — на центральній площі ВДНГ  відбудеться прем'єра мюзиклу «Чарівна казка Зимової країни». Його показуватимуть щоденно о 14:00 і 17:00 до 9 січня. На очах у відвідувачів відбуватимуться справжні дива. Герої мюзиклу: феї-метелики, ельфи, сніговики та інші по закінченні вистави щоразу будуть влаштовувати величезний парад алеями комплексу, долучитися до нього зможуть усі охочі. 

Символ нового року/Фото А. Лагода


Розпочати святковий вечір 31 грудня на ВДНГ можна буде в Оранжереї — теплий бар працюватиме до ранку. Задавати святковий настрій тут буде запальний диджей-сет. А от перепочити від танців гості зможуть у лимонарії та в затишних залах із  фотозонами. Усі деталі щодо бронювання столиків уже на сторінці Hendrick’s Bar

Ковзанка/Фото А. Осіпенко

Концертна програма від радіо NRJ Ukraine розпочнеться на головній сцені ВДНГ о 22:00. У новорічну ніч тут виступатимуть: AMI, Edgar&Emma, SEVERINA, ARTEANA, гурт ТОК та Dj Sanya Dymov. 

Що стосується справжнього дива, воно відбудеться на ВДНГ за пів години до бою курантів — серед тих, хто вирішить зустрічати Новий рік у Зимовій країні, розіграють подорожі до Лапландії, три вікенди у Львові та iPhone 13. Для участі в розіграші потрібно завітати до казкової пошти Meest на центральному вході та виконати всі інструкції.

Венеціанська карусель/Фото А. Лагода

Фуд-корт, ковзанка, гірки, Венеціанська карусель, колесо огляду та вуличні атракціони працюватимуть у новорічну ніч до 3 години. Усе для того, щоб Новий рік на ВДНГ пройшов цікаво й весело!

З детальним графіком роботи та цінами на всі локації в новорічну ніч і на свята можна ознайомитися на офіційному сайті

Парад сказочных героев, концерт и розыгрыш путевок в Лапландию: как будут встречать Новый год на ВДНГ

Во время зимних каникул гостей "Зимової країни на ВДНГ" ждет множество развлечений: флешмобы, концерты украинских артистов, квесты и розыгрыши, а в новогоднюю ночь — празднование до утра. 

Новогодняя программа начнется днем ​​31 декабря — на центральной площади ВДНХ состоится премьера мюзикла «Чарівна казка Зимової країни». Его будут показывать ежедневно в 14.00 и 17.00 до 9 января. На глазах у посетителей будут происходить настоящие чудеса. А после представления герои мюзикла: феи-бабочки, эльфы, снеговики и другие будут проходить праздничным парадом по аллеям комплекса, присоединиться к ним смогут все желающие. 

Символ Нового года/Фото А. Лагода

Начать праздничный вечер 31 декабря на ВДНХ можно будет в Оранжерее — задавать настроение в теплом баре будет зажигательный диджей-сет. Отдохнуть же от танцев гости смогут в лимонарии и в уютных залах с фотозонами. Все детали по бронированию столиков уже на странице Hendrick's Bar

Концертная программа от радио NRJ Ukraine начнется на главной сцене ВДНХ в 22:00. В новогоднюю ночь здесь выступят: AMI, Edgar&Emma, ​​SEVERINA, ARTEANA, группа ТОК и Dj Sanya Dymov.

Каток/Фото А. Осипенко

Что касается настоящего чуда, оно состоится на ВДНХ за полчаса до боя курантов — среди тех, кто решит встретить Новый год в "Зимовій країні", разыграют путешествия в Лапландию, три уик-энда во Львове и iPhone 13. Для участия в розыгрыше нужно посетить сказочную почту Meest на центральном входе и выполнить все инструкции.

Венецианская карусель/Фото А. Лагода

Фуд-корт, каток, горки, Венецианская карусель, колесо обозрения и уличные аттракционы будут работать в новогоднюю ночь до 3 часов. Все для того, чтобы Новый год на ВДНХ прошел интересно и весело!

С подробным графиком работы и ценами всех локаций в новогоднюю ночь и праздники можно ознакомиться на официальном сайте.

 











 


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK