Як зекономити на підгузках: 3 корисні поради

Як зекономити на підгузках: 3 корисні поради
Як зекономити на підгузках: 3 корисні поради
istockphoto.com

У сучасному житті підгузники стали невід’ємною частиною догляду за дитиною. Чи можна економити на цьому «предметі першої необхідності»? Як це зробити? Давайте розберемось!

Під одноразовими підгузками, розуміється ті самі, яскраві підгузники, які постійно рекламують у телевізорах та продаються на прилавках супермаркетів.  
Але зовсім недавно наші батьки, бабусі та дідусі змогли виживати без цих зручних винаходів сучасності. Що ж вони робили? Які методи застосовували?

Може, хтось із вас пам’ятає, але наші мудрі предки користувалися марлевими саморобними підгузками, які легко можна було прати та використовувались неодноразово. Крім того, такі підгузники майже не створюють подразнень, на відміну від сучасних памперсів. Але чи доцільно повністю відмовлятися від досягнень цивілізації на користь дідівських способів? Однозначно, що ні! 

Сучасний стиль життя вимагає від людей, в тому числі і від молодих мам, високої мобільності, а тому не завжди знайдеться час для щоденного прання «багаторазових» марлевих підгузників. Особливо, коли поспішаєш – в таких ситуаціях просто не обійтися без підгузників. 
Тому навіть якщо ви вирішили вдома використовувати марлеві підгузники, все ж необхідно мати покупні підгузники для прогулянок та особливих випадків.

Читайте такжеДетский массаж с пеленок: 4 секрета для максимального эффекта
  

Як економити на памперсах? 

Візьміть до уваги одну із запропонованих методів економії:

Повітряні ванни - користь для малюка

istockphoto.com
 

Читайте такжеПамперсы: за и против

Метод дуже простий - ви одягаєте дитині звичайні трусики або повзунки (якщо погода дозволяє). У даному методі чимало переваг.
У першу чергу, малюк не буде постійно пріти в підгузку. По-друге, малюк буде більш мотивований на звикання до горщика. Чому? Справа в тому, що в памперсі дитина не розуміє, що з ним відбувається, оскільки не бачить результату. Він може відчувати дискомфорт, але дбайливі батьки тут же можуть поміняти памперс на новий. 
Зауважимо, дитина, яка постійно носить памперс, гірше привчається до горщика! А перебуваючи в легкому одязі, малюк починає розуміти, що він накоїв, і що йому потрібно привчатися робити свої справи на горщик. 
Потрібно зазначити, що цей метод можна використовувати лише тоді, коли вдома тепло і чисто. А ще будьте готовими прибирати за малюком, бо ризик зіпсувати підлогу та килимові покриття збільшується.

Одягати покупні підгузники лише на прогулянку
Можна просто-напросто використовувати покупні одноразові підгузники тільки на вихід: на прогулянку, до лікаря, в гості. А перебуваючи вдома, можна використовувати багаторазові «дідівські» підгузники з марлі або давати дитині приймати повітряні ванни, як було описано вище.
При такому принципі дій ви зможете значно заощадити на підгузниках, у той же час не відчуваючи незручностей у громадських місцях. Тобто ви будете використовувати блага цивілізації, не залежачи від них повністю.
Що стосується мінусів, то вони цілком очевидні. Вам доведеться багато прати і мати достатню кількість одягу для малюка, щоб змінювати її часто. З-за цього ваша економія може істотно знизитись.

Вибір недорогих підгузників

istockphoto.com

Читайте такжеРазвеиваем миф о тугом пеленании грудничков

Напевно, ви знаєте тільки про тих марки підгузників, які мерехтять по телебаченню або на полицях магазинів, а також рекламуються знайомими лікарями та іншими мамами. Але не завжди вірте рекламі! Кожна дитина - індивідуальна, і для вашого малюка можуть не підходити загальновідомі марки підгузників. 
Постарайтеся ретельніше вивчити цей ринок і підшукати для свого малюка недорогі, але найбільш зручні та комфортні підгузки. Користуючись аналогічною, але не розкрученою ще маркою підгузників, ви відразу помітите, наскільки це вигідно.
Користуйтеся благами цивілізації з розумом і без шкоди комфорту та здоров’ю малюка. Знаходьте в усьому золоту середину, і тоді вам вдасться заощадити і отримати найкращий ефект від використання того чи іншого предмету необхідності!

Вам також буде цікаво дізнатися 7 правил, які допоможуть привчити вашого малюка ходити на горщик


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK