Економні та пізнавальні канікули: 5 ідей весняного відпочинку з дітьми

Економні та пізнавальні канікули: 5 ідей весняного відпочинку з дітьми
5 ідей весняного відпочинку з дітьми
istockphoto.com

Зовсім скоро почнуться довгоочікувані весняні канікули. Якщо ви не хочете, щоб ваша дитина провела їх вдома перед монітором комп'ютера, пропонуємо вам спланувати цікаву подорож. А наші ідеї допоможуть вам у цьому!

Мукачево 

Якщо ви не були у Мукачево - ви втратили багато! Мальовниче місто Мукачево - одне з найстаріших в Україні, приємно дивує своїм стрімким розвитком. Захоплююча старовинна архітектура: знаменитий замок Паланок, костел Святого Мартина, міська ратуша так і змушує туристів залишитися ще не пару деньків. Тож обов'язково відвідайте це місто!
istockphoto.com
istockphoto.com

Львів

Ті, хто були більше трьох разів у Львові, можуть без сумніву сказати, що це місто, в якому завжди знайдеться щось нове. Одне з найбільш красивих і атмосферних міст Європи, культурну столицю України, ми теж не можемо залишити без уваги у своїх рекомендаціях. Разом зі своїми дітлахами обов'язково відвідайте мaйстерню карамелі - це якраз те дивовижне місце, де можна своїми очима побачити, як рідку зварену карамель фарбують в різні кoльори, витягають, розкoчують, з'єднують в незвичaйні фiгури. Подaння зазвичaй починається близько 11 ранку, в цей час роблять нову партію льoдяників. Індивідуальний майстер-клас - це приблизно 15-хвилинний урoк, під час якого дитина за дoпомoгою майстра ліпить свою фiгурку з карамeлі, яку пoтім мoже зaбрати з cобою.
А ще - між станціями Пaркoва та Coнячна, що на вул. Cтрийській, ходить пoтяг «Вітерець». Родзинкою цього потягу є те, що машиністами є cпеціальнo нaвчені діти. Тож Вашим діткам буде дуже цікаво пoмандрувати таким пoтягом зеленими оазисами Cтрийськoго парку.
istockphoto.com
istockphoto.com

Буйволина ферма на Закарпатті

Можливо, пересичених маленьких туристів уже не здивуєш страусиними фермами. Але як щодо буйволів? Найбільша буйволина ферма є на Закарпатті, біля підніжжя Чорної Гори, яка має назву «Карпатський буйвіл». Пару десятків років в цій місцевості буйволів карпатської породи тримали багато, але потім вони опинилися на межі зникнення. Породу врятували ентузіасти. До речі, туристи можуть не тільки помилуватися красивими і сильними тваринами, але і спробувати молоко буйволиць і продукцію з нього. А чого тільки вартий сир Mozzarella di Bufala! Тож рекомендуємо!
istockphoto.com

Легендарна Хортиця

Побачити красу національного заповідника «Хортиця», відвідати реконструйовану Запорозьку Січ має кожен українець! Тим більше маленьким відвідувачам буде до вподоби побачити на власні очі справжні козацькі облаштунки та поринути хоча б на годину-пару в козацькі часи. Мало хто знає, що рік тому тут відреставрували дюбель-шлюпку 18 століття і байдак 19 століття. В експозиції місцевого музею судноплавства є бригантина і козацька чайка. Цього року Хортиця стане більш комфортною для туристів – так що варто відвідати це місто разом зі своїми дітьми!
istockphoto.com
istockphoto.com

Одеські катакомби

Маленьким любителям пригод і екстриму рекомендуємо відвідати катакомби, які розташовані підОдесою. Велика частина катакомб – це колишні каменоломні, що виникли в результаті здобичі каменю-черепашника для будівництва Одеси. Також в систему катакомб входять природні печери, бункеры, дренажні тунелі і колектори. Ваша дитина надовго запам'ятає таку екскурсію!
istockphoto.com
istockphoto.com
Рекомендуємо також дізнатися про те, чим можна зайняти дитину на природі

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK