Манікюрний бізнес або як заробити, не виходячи з дому

Манікюрний бізнес або як заробити, не виходячи з дому
Манікюрний бізнес або як заробити не виходячи з дому
istockphoto.com

Охайний та красивий манікюр - це важлива складова іміджу кожної жінки. Хороший майстер манікюру ніколи не залишиться без роботи, тим більше, що жіночі нігтики вимагають постійного догляду.

Читайте также20 идей весеннего маникюра 2019: модные цвета и декор весны

Догляд за нігтями на дому - це вигідний бізнес для жінок, які вміють робити якісний манікюр. Багато мам, які сидять у декретні відпустці, можуть робити гарний манікюр в рази краще, ніж в будь-якому салоні краси. Але перш ніж почати щось робити, потрібно зважити свої можливості та здібності. 

Якщо ви відчуваєте, що недостатньо впевнені в собі і вам не вистачає практики, є сенс пройти спеціальні курси. Такі курси зазвичай короткострокові, дають необхідні знання протягом декількох днів і цілком доступні за ціною. Також можна записатися на декілька майстер-класів, адже це пізнавально і корисно для вашої майбутньої роботи.

Після закінчення курсів бажано отримати сертифікат. Це підніме ваш рейтинг серед інших майстрів манікюру та дозволить вам безсумнівно підняти ціну за манікюрні послуги.
Манікюр на дому / istockphoto.com
 
Якщо є можливість, перший час постарайтеся попрацювати під наглядом та рекомендаціями освідченого майстра манікюру. За кілька днів роботи в парі з людиною, яка розуміється у цьому, ви пізнайте багато деталей та тонкощів в мистецтві догляду за нігтями, ніж за місяці самовдосконалення у цій сфері. Також потрібно освоїти основні технології нарощування нігтів і купити обладнання для цієї роботи.
Рекомендуємо купувати манікюрне обладнання лише професійне. Якщо не можете знайти у спеціальних магазинах, пошукайте в інтернеті. Там ви знайдете величезний вибір усіх інструментів, лаків та манікюрно-підкорених апаратів. Можливо, воно не коштує дешево, як хотілося б, але будьте готові вкластися у цей міні-бізнес, і зовсім скоро він себе окупиться. Якщо ж у вас немає певних заощаджень, щоб запустити цей бізнес з повним набором інструментів, ви можете працювати поступово, спочатку купити мінімально-необхідні прилади. недорогі лаки та інструменти, а потім, поступово докуповувати все інше.
Як ідея - ви можете пропонувати послуги масажу для рук та паралельно лікувати нігті, продаючи різні зміцнюючі і відновлюючі засоби.
Манікюр на дому / istockphoto.com
Якщо ви почнете виконувати свою роботу якісно і безпроблемно, потрібно буде звернути на розширення клієнтської бази. На це потрібен час і терпіння. Нових клієнток, насамперед, буде залучати ваша професійна спроможність. Важливо бути відвертою, комунікабельною та трендовою. Адже манікюр, як і одяг, щороку змінюється, тому за модою потрібно пильнувати. Будьте готовими освоювати нові техніки, купувати нові матеріали, шукати нові ідеї, пропонуйте їх своїм клієнткам, і тоді, запевняємо, ви прославитесь у своєму колі, як креативний і талановитий майстер.

Поступово такий бізнес без вкладень для жінок можна перетворити в повноцінний манікюрний салон або в салон краси. Особливо якщо скооперуватися з іншим професіоналом: косметологом, масажистом або перукарем. Інший варіант: заправляти самій, а для роботи найняти фахівців. Звичайно в цьому випадку знадобляться гроші, але ж ви вже щось заробили в своєму домашньому манікюрному салоні?

Дізнайтеся, що розповість ваш манікюр про ваш характер


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK