Робота в декреті: виготовлення тортів на замовлення

Робота в декреті: виготовлення тортів на замовлення
Робота в декреті: виготовлення тортів на замовлення
istockphoto.com

Якщо ви й вмієте пекти торти, то пропонуємо вам поєднати приємне з корисним і почати виготовляти торти на замовлення. Ви зацікавилися такою ідеєю? Дізнайтеся із нашої статті, як можна почати це робити.

Жодне свято не відсвяткувати без торта, бо це те, що може стати доповненням до подарунку, а також самостійною частинкою сюрпризу людині. 
Виготовлення тортів набуваєє популярності серед споживачів різної вікової категорії. Люди все менше довіряють магазинам та супермаркетам, де вся продукція у них просякнута консервантами та барвниками тривалого зберігання продуктів. А ще сучасний покупець бажає ексклюзивний продукт та ще й з іменними написами.
Споживачів скуштувати унікальний витвір кулінарії багато, а виробників, які здатні задовольнити зростаючий попит - недостатньо. Конкуренція на ринку з виробництва ексклюзивних тортів зростає, це зумовлює зростання числа замовників.
Виготовлення тортів на замовлення / istockphoto.com

Наскільки прибутковою виявиться ця бізнес-ідея? 

Тож із впевненістю можна відповісти на це запитання: виготовлення тортів на замовлення буде приносити вам прибуток, причому не поганий. Весілля, ювілеї, корпоративні, дитячі дні народження, тощо – всі ці свята не обійдуться без оригінального торта.

З чого почати і як почати діяти, щоб отримувати не тільки гарний прибуток, а й задоволення від роботи?

Ви повинні бути впевнені у тому, що гарно володієте цією майстерністю кулінарії. Для початку вам необхідно виготовити чи то каталог, чи інтернет-сторінку (в соцмережах) з вашими роботами і чим більше ви фото виставите, тим краще. Значно краще, якщо фото будуть зроблені у гарній якості! Від того, як і яким чином ви презентуватимете свій кулінарний виріб, залежить чи зроблять у вас замовлення, чи ні!
Виготовлення тортів на замовлення / istockphoto.com
Ознайомлюйте читачів сторінки зі складом, з інгредієнтами дієтичних тортів чи тортів, призначених для дітей.
Як ви зрозуміли, особливих вкладень у цьому бізнесі не потрібно, лише початкові витрати (сумою може виявитися лише пару сотень гривень). Вам потрібно придбати різноманітні форми для випікання та аксесуари для приготування елементів прикрас кулінарного шедевра. Також будуть потрібні упаковки для готових виробів та "фірмові" етикетки.
Заробляти тортами легко, коли є регулярні замовлення. Першими вашими замовниками будуть рідні, близькі та друзі. Якщо ви будете виконувати свою роботу з відповідальністю, будьте готові, що запрацює "сарафанне радіо".

Список свят, на які частіше всього будете приймати замовлення:

  1. Новий рік;
  2. Різдво;
  3. День народження (свій, дітей, кума, батьків і родичів, директора);
  4. День Святого Валентина;
  5. 8 березня;
  6. Великдень;
  7. Перше квітня;
  8. Дев’яте травня;
  9. День матері;
  10. День Незалежності;
  11. Корпоративи;
  12. Хеллоуїн.
І це тільки ті свята, які повторюються, а є ще: весілля, хрестини, річниця, випускний і т.д. Крім того будуть приходити і клієнти, які просто захочуть купити смачного торта до чаю. І лише 30 ваших знайомих принесуть вам замовлення на кожен день.
Виготовлення тортів на замовлення / istockphoto.com
Акцентуйте увагу клієнта на те, що ви працюєте тільки з якісною продукцією і не економите на продуктах. Так само користується великою популярністю, такий варіант роботи, що майстер дає клієнтові список необхідних продуктів, і бере лише плату за роботу. Такий крок досить ризикований, але він також ефективно приверне клієнтів.

Дізнайтеся про те, як заробляти в декреті, якщо нічого не вмієш


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK