Що повинно бути у мами в сумочці: 7 обов'язкових речей

Що повинно бути у мами в сумочці: 7 обов'язкових речей
Що повинно бути у мами в сумочці: 7 обов'язкових речей
istockphoto.com

Часом у сумочці мами можна знайти немислимі речі: від старих непотрібних чеків до ножиць. Однак сумка мами - це не склад непотрібних речей, тому дізнайтеся, що може виручити вас в найнесподіваніший момент!

Читайте такжеВещи, которые обязательно должны быть в доме у разных знаков Зодиака

Якщо ви не блогер, а звичайна сучасна мама, то ваш зовнішній вигляд буде стриманим та простим: джинси, кросівки, світшот і, звичайно, (як же без неї), гігантська сумка, куди зможе влізти тисяча й одна річ на всі випадки життя. Зовсім скоро ваш малюк виросте, і ви знову вийдете в люди з елегантним клатчем, в якому красуватимуться улюблені парфуми, а не, Боже збав, пара підгузників чи пустушок.
Тому, поки ваш малюк ще не виріс, із задоволенням пишемо вам, що має бути в сумочці кожної мами, а ви звіряйтеся і майте на увазі!

1. Базовий комплект 

Смартфон, ключі від квартири і гаманець - звучить банально, але варто зауважити, що багато хто забуває ці речі вдома. Звичайно, це не дивно - зібрати дитину на вулицю настільки складний процес, що є ймовірність не тільки про телефон забути, але і вийти гуляти в домашніх капцях. 

2. Вологі серветки

Не просто вологі серветки, а дуже-дуже велика пачка! Запевняємо вас, діти мають талант забруднюватися так, ніби за це дають нагороду! Звичайно, серветки не відновлять чистоту одягу дитини на 100%, але хоч виправлять ситуацію на краще. Звертаємо вашу увагу на те, що для зовсім маленької дитини не варто забувати про одноразові підгузки, особливо, якщо ви вийшли в місто чи на прогулянку на тривалий час.
Що обов'язково потрібно взяти мамі на прогулянку / istockphoto.com

3. Вода і легкий перекус

Немає дитини, яка б вийшла гуляти на вулицю і не захотіла б щось пожувати. Тому рекомендуємо запастися сухофруктами, горішками, хлібцями або галетами. Головне, уникайте шкідливих снеків - чіпсів або льодяників.

4. Іграшки

Рекомендуємо не піддаватися на маніпуляції вашого малюка, який буде вимагати взяти всі великі іграшки, які тільки має. Краще візьміть невелику машинку, лялечку, крейду, блокнот і олівці. Одним словом - все те, що не займе багато місця в сумці, але при цьому зможе зайняти вашу дитину в тривалому очікуванні своєї черги до педіатра.
Що обов'язково потрібно взяти мамі на прогулянку / istockphoto.com

5. Міні-аптечка

Улітку розбиті коліна своєї дитини знайомі кожній мамі. У такому випадку цілком достатньо мати при собі пластир, перекис водню і косметичні диски.

6. Запасний одяг

Запасний комплект одягу врятує вас в ситуації, коли вологі серветки виявилися зовсім марні. Звичайно, якщо дитина дуже заплямувала свій одяг, то краще повернутися додому і перевдягнутися. Але, в будь-якому випадку - запасна футболка іноді непогано виручає. Взимку не забувайте про запасну пару рукавиць.

7. Релакс для мами

Не забувайте про себе, кохану! Ваш малюк спить у візочку чи, можливо, будує замок із пісочку? Чудесно! Погортайте новий випуск глянцевого журналу або послухайте свій плейлист - ви однозначно заслужили пару хвилин відпочинку!

А ще дізнайтеся про речі, які спасуть ваше життя в дорозі


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK