Що приготувати на сніданок: 3 оригінальні страви з сиру

Приготовьте на завтрак шарлотку с тыквой, яблоками и творогом
открытые источники

Сирна шарлотка з гарбуза та яблук

інгредієнти

Борошно рисове 180 г
Сир 180 г
Гарбуз 200 г
Яблука 2 шт.
яйця 3 шт.
Розпушувач 10 г
Сметана 10% 2 ст.⠀⠀⠀

Приготування⠀

⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
З'єднуємо сир, сметану, яйця та цукор. Ретельно перемішуємо. Додаємо до суміші просіяне борошно з розпушувачем. Яблука ріжемо кубиками і частинками яблук тонкими часточками для прикраси зверху.
Гарбуз трьом на великій тертці. Додаємо в тісто яблука та гарбуз. Ретельно перемішуємо. ▫️Викладаємо тісто у форму і зверху викладаємо яблука, що залишилися. Випікаємо при температурі 180 30-40 хвилин.

Суфле сирне парове

Суфле с вишневой подливкой / открытые источники

інгредієнти

Сир 120 г

Манна крупа 10 г

Олія вершкове 10 г

Цукор 15 г

яйця 1 шт.

Сушені вишні 25 г

Картопляний крохмаль

Приготування

З манної крупи та 30 мл води варимо кашу та охолоджуємо її. Сир перетираємо через сито, з'єднуємо з манною кашею, додаємо жовток, по 5 г цукру та розтопленої олії. Все розтираємо, вводимо збитий у піну білок, злегка перемішуємо, викладаємо у форму, змащену маслом, і на пару доводимо до готовності.

З вишень, 100 мл води, 10 г цукру та крохмалю варимо кисіль та гарячим поливаємо суфле.

Сирник

Творожники с картофелем / открытые источники

інгредієнти

Сир 350 г

Картопля відварена 500 г

Борошно 150 г

Цукор 70 г

яйця 2 шт.

Жир для смаження

Сіль

Терта лимонна цедра за смаком

Приготування

Зварений напередодні картопля чистим, подрібнюємо, змішуємо з сиром, борошном, цукром, яйцями та прянощами. Маса не повинна бути рідкою. Щоб зробити її густішим, додаємо трохи борошна або манної крупи. Ліпимо трубочки, нарізаємо їх тонкими скибочками, обвалюємо в борошні і обсмажуємо з обох боків у гарячому жирі. Скибочком можна посипати коричневим цукром.