«Ініціативне покоління»: нові проекти, які рятують країну

«Ініціативне покоління»: нові проекти, які рятують країну
Громадська організація "Ініціативне покоління" створила три важливих проекти для порятунку країни

Громадська організація "Ініціативне покоління" продовжує допомагати українцям, створивши три важливі проекти. Долучайтесь до спасіння країни!

Світ утомлюється. Втомлюється від війни, від України і, на жаль, від українців. Але це світ. Ми ж, українці, продовжуємо кожного дня, кожної хвилини відстоювати та виборювати свою Батьківщину. Життя кожного українця – від сходу до заходу, від півдня до півночі. Наші герої – воїни ЗСУ з реальним оружням та наші «тихі» герої – волонтери за допомогою, ініціативами та проектами, які рятують життя.

Громадська організація "Ініціативне покоління" з 2016 року допомагає, створює, рятує, ініціює та робить все, щоб наша країна стала ще кращою, люди сильнішими та щасливішими. З 24 лютого 2022 року діяльність організації зосереджена на одному – допомагати та рятувати.

За ці місяці війни завдяки «Ініціативному поколінню» гуманітарну допомогу отримали тисячі українців, знайшли притулок сім'ї зі Сходу, Півночі та Півдня, а волонтери власноруч перевантажили, перепакували та перенаправили тисячі тон гуманітарної допомоги.

Про них не говорять багато, вони не дають гучних інтерв'ю та не кричать вголос про своє діло. Вони допомагають. Кожного дня, кожної години, кожної хвилини. А коли насправді допомагаєш – на інше не лишається години. Але іноді, коли світ втомлюється, а хвилі волонтерства стихають, команда "Ініціативне покоління" створює нові ініціативи, щоб продовжувати допомагати українцям. Так, зараз «в активній фазі» проходять три важливі проекти, до яких долучитися може кожен бажаючий.

До проектів "Ініціативне покоління" долучилося багато відомих українців

По-перше, це акторський зірковий аукціон зі збору коштів на 5 карет швидкої допомоги. Так, відомі українські актори проводять майстер-класи, виставляють на аукціони костюми та реквізит із улюблених постановок, фільмів та серіалах, щоб допомогти українцям. Яскравий, позитивний та важливий проект ви можете побачити на сторінці. Адже, актори та діячі мистецтва завжди у часи війни були сильним тілом та невидимою армією на шляху до Перемоги.

Інший важливий проект із партнерами зі Швейцарії «UWin”. На меті цієї ініціативи доставити в Україну зі Швейцарії металопластикові вікна та будівельні матеріали для відбудови зруйнованих будинків українців. Це найважливіша місія, яка допоможе відбудовувати нашу Україну – з кожної хати, шкіряного будиночка, шкіряного міста.

Й третій не менш важливий проект «Ініціативного покоління» - це допомога тим, хто потерпів від війни, інколи найсильніше та не може сказати чи попросити допомоги – тварини. У партнерстві з Лалою Тарапакіною – українською письменницею та радником міністра захисту довкілля та Руфатом Раімовим - Yapomoga, що перетворює пластик на добро - «Ініціативне покоління» збирає кошти на їжу та прихисток не тільки кішечкам та песикам, а й коням та гризунам, які через опинилися на вулиці.

Кожний проект організації, шкірна дія спрямована на те, щоб допомагати українцям у цю найважчу годину для кожного з нас. Й кожен може долучитися за допомогою, або просто прийти до «Ініціативного покоління» у гості на ВДНГ та побачити роботу волонтерів на власні очі.

Отже, справжня допомога не потребує PR, вона потребує дії.


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK