Залишки після Великодня: що приготувати з черствої паски?

З залишків черствих паски можна приготувати смачні страви! Ось кілька смачних рецептів!
1. Якщо ви знаєте, що під час святкування Великдень , ви не встигнете з'їсти всі паски, можете запакувати ті, що залишилися в поліетилен і покласти в морозилку. Коли у вас нічого не буде до чаю, просто дістаньте і розморозьте його в духовці (або мікрохвильовій печі з блюдцем води).
2. З черствого паски можна приготувати солодкі сухарики. Їх можна їсти просто так, а можна приготувати квас.
3. Якщо ви подрібните солодкі сухарики, додайте цукрову пудру, какао, перемішаєте і скачати у формі кульок, - у вас вийде тістечко "картопля".

4. З черствої паски можете спробувати приготувати смачний шоколадний паску. Для цього розтопіть плитку шоколаду, додайте 50 г вершкового масла і залийте порізаний на скибочки черствуючий, що залишився після Великодня. паска .
5. А ще – чудова ідея – порізати черствий паску на шматочки, залити сумішшю зі склянки молока, двох яєць, ванілі та ложки цукру. Додайте порізані шматочками яблука і випікайте так само, як і мафіни .
Смачність!
Вам цікаво буде дізнатися: