Вітражне печиво: дивовижний десерт для новорічного свята

Чим порадувати коханого малюка, щоб свято запам'яталося йому надовго? У програму мінімум входить візит Зимового Чарівника, довгоочікувані подарунки та... особливе новорічне частування!
Ми з вами вже встигли спекти симпатичний пряниковий будиночок і чарівний тортик "Ялинка", а сьогодні пропонуємо освоїти чудовий легкий рецепт приготування вітражного - льодяного - печиво.
Печиво «Вітражне віконце»
Інгредієнти: борошно – 200 г, масло вершкове – 100 г, цукор – 40 г, розпушувач тіста – 0,5 ч. л., яйце – 1 шт., цукерки (льодяники різних кольорів) – 30 шт.
Спосіб приготування
♥ Просіюємо борошно з розпушувачем у миску.
♥ Додаємо розм'якшене вершкове масло, яйце та цукор.
♥ Замішуємо тісто. Тісто загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на півгодини.
♥ Тісто дістаємо і розкочуємо не надто тонко.
♥ Вирізаємо формами різні фігурки.
♥ Підбираємо кришечку відповідного розміру і в кожній фігурці вирізаємо отвір, що приблизно підходить за розміром під льодяники. Стрижнем від кулькової ручки проколюємо отвори для стрічок.
♥ Викладаємо печиво на папір для випічки та найцікавіше – в кожен отвір кладемо льодяник.
♥ Ставимо печиво в гарячу духовку та випікаємо при 200 градусах 7-10 хвилин.
♥ Можна печиво змастити жовтком, посипати подрібненими горішками, корицею, маком, цукром. Тоді печива вийдуть ще й різнобарвними, з різним смаком.
Всі льодяники розтануть і повністю закриють отвір усередині печива. У готове охолоджене печиво простягаємо стрічки, зав'язуємо. І тепер печиво можна хоч на ялинку повісити, хоч у подарунок підготувати.