На "Оскар" після пологів: ТОП-10 зіркових мам на червоній доріжці

На
На "Оскар" після пологів: ТОП-10 зіркових мам на червоній доріжці
открытые источники

Вибрати сукню на церемонію нагород премії "Оскар" - задача не з простих. Особливо, коли це перший вихід після народження дитини. Але зіркові мами справилися з цим завданням і виглядали так, ніби й не народжували.

Анджеліна Джолі 

Прихильники та журналісти з завмиранням серця чекали церемонію вручення нагород премії «Оскар» у 2009 році, а особливо появи на червоній доріжці Анджеліни Джолі.
Всі пам'ятали її в зеленій сукні від Max Azria, в якій вагітна кохана Бреда Пітта з'явилася в 2008 році на Канському кінофестивалі. І, звичайно, чекали від однієї з найкрасивіших жінок в світі тріумфального повернення в кіножиття після появи на світ близнюків Нокса і Вів'єн (діти народилися 12 липня 2008 року).
І дійсно, повернення Анджеліни в довгій чорній сукні з відкритими плечима було тріумфальним!
Анджеліна Джолі / открытые источники
 

Емі Адамс

«Оскар-2011» став першим виходом Емі Адамс в «великий світ» після народження дочки Авіа (це сталося 15 травня 2010 року).
І до речі, зівркова мама з'явилася на червоній доріжці в прикрасах вартістю понад 1 мільйон доларів!
Емі Адамс / открытые источники

Кейт Хадсон

Тонка талія, гарна постава та ефектні груди - що ще потрібно для щастя жінці, яка стала мамою кілька місяців тому?
Кейт Хадсон / открытые источники

Пенелопа Крус

Прихильники не могли дочекатися моменту, коли Пенелопа Крус вийде на доріжку в 2014 році, бо ж сама 22 липня 2013 року зірка вдруге стала мамою. Але Пенелопа Крус обрала жіночність і ніжність від Giambatista Valli. Як вам її образ?
Пенелопа Крус / открытые источники

Зоя Салдане

22 лютого 2015 років через три місяці після народження двійнят Арідая і Езіо акторка не просто з'явилася у світ, а прийшла на вручення премії «Оскар»! Та й до того ж в сексуальному вбранні від Atelier Versace.
Зоя Салдане / открытые источники

Скарлетт Йоханссон

Менш ніж через півроку після народження дочки (Роуз з'явилася на світ 4 вересня 2014 роки) Скарлетт Йоханссон вийшла на червону доріжку в неймовірно вишуканому смарагдовому платті від Atelier Versace, яке підкреслило підтягнуту фігуру молодої мами.
Скарлетт Йоханссон / открытые источники

Джессіка Біл

Якщо ви вже прийшли в форму після пологів, але все одно вважаєте, що на даний момент виглядаєте не так ідеально, наскільки б хотілося, рекомендуємо звернути увагу на Джесіку Біл.
Дружина Джастіна Тімберлейка досить багато набрала під час вагітності, тому старанно працювала над своїми формами, щоб через 10 місяців після появи на світ сина Сайласа (хлопчик народився в квітні 2015 року) блискуче виглядати на церемонії «Оскар» в лютому 2016 року. Їй це вдалося?
Джессіка Біл / открытые источники

Крісі Тейген

Напівпрозорий ліф, прикрашений бісером і стразами, високий розріз на стегні, довгий білий шлейф, оголена спина. Навряд чи хтось би сказав, що в квітні 2016 року відома модель подарувала чоловікові дочку. Вісім місяців після пологів на "Оскар-2017" Крісі з'явилася у світ вишукано та елегантно.
Крісі Тейген / открытые источники

Роуз Хангтингтон Уайтлі

На вручення премії «Оскар-2018» до появи Роузі Хангтингтона Уайтлі очікували всі. Журналістам не терпілося дізнатися, який наряд для першого настільки глобального виходу в світ вибере модель, яка 8 місяців тому стала мамою.
Роуз Хангтингтон Уайтлі / открытые источники

Сіара

Хтось називав цей наряд сукнею, хтось плащем, а хтось і покривалом. Виглядала співачка чудово. Але багато хто не розумів, навіщо вона вирішила приховати свою фігуру під великою кількістю тканини, адже артистка дуже швидко відновилася після других пологів (малишка Сієнни з'явилася на світ 29 квітня 2017 року).
Сіара / открытые источники

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK