Як зекономити на дитячих іграшках: 7 корисних порад

Як зекономити на дитячих іграшках: 7 корисних порад
Як зекономити на дитячих іграшках: 7 корисних порад
istockphoto.com

Як часто ви купуєте дитині іграшки? Чи вдається вам планувати та контролювати витрати на іграшки? Адже стільки всього хочеться купити для дитини! Як грамотно підійти до необхідних витрат - читайте у нашій статті.

Нещодавно ми писали про те, як економити на дитячому одягу та взутті, але принцип економії на дитячі іграшки чимось схожий. Тож лишаємо вам 7 корисних рекомендацій, які дозволять вам приберегти свої фінансові вкладення на важливіші товари та послуги.
1. Не купляйте багато іграшок. Це шкодить вашій дитині. Чому? Тому що, по-перше, велика кількість іграшок розсіюють дитячу увагу. В результаті чого дитина нічим не грається. А по-друге, вони займають багато місця та створюють у кімнаті справній безлад.
2. Використовуйте для ігор природний та підручний матеріал. Бо це не лише безкоштовно, а й не шкодить навколишньому середовищу.  А ще - це дуже розвиває дитячу фантазію. Гратися можна з жолудями, каштанами, горіхами. Дитині може сподобатись старий телефон, пульт від телевізору, кухонні каструлі. 
3. Влаштовуйте обмін іграшками з вашими друзями, у яких є маленькі дітки. Це буде цікаво як і для вашої малечі, так і для дитини вашої подружки. Не обов'язково ж купувати нові іграшки, якщо у знайомої є така ж і дитині вона набридла.
Як зекономити на дитячих іграшках / istockphoto.com
4. Купуйте універсальні іграшки,  які будуть цікаві дитині навіть через декілька років. Особливим прикладом іграшки можна назвати конструктор лего - це завжди і весело, і цікаво.
5. Якщо ви сумніваєтесь у тому, чи потрібна вам якась іграшка, або дорогий дитячий товар, можна взяти цю річ напрокат. Так ви зможете оцінити доцільність нової покупки.
6. Робіть іграшки своїми руками. Це цікаво та значно дешевше.
7. Приймайте іграшки у спадок від родичів. Це значно зекономить ваші витрати.
Рекомендація:
Якщо ваша дитина не грається іграшками і їй вони набридли, сховайте частину іграшок на певний час (на місяць-два). Після закінчення цього терміну дістаньте ці іграшки і покажіть малюкові. Запевняємо, ваша дитина знову буде гратися ними як вперше! Поки вона гратиметься цими "новими" іграшками, зробіть теж саме з тими іграшками, якими вона гралася до цього.

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK