Як заробляти в декреті, якщо нічого не вмієш: 10 найкращих варіантів

Як заробляти в декреті, якщо нічого не вмієш: 10 найкращих варіантів
Як заробляти в декреті, якщо нічого не вмієш: 10 найкращих варіантів
istockphoto.com

У кожного із нас є такі етапи в житті, коли їздити щодня на роботу можливості немає, тоді й виникає питання: як заробити гроші вдома? Особливо, коли сидиш в декретній відпустці. Перед вами - 10 перевірених способів.

Звичайно, в першу чергу необхідно розуміти, якими навичками ви володієте, що вам більше до душі буде, можливо, б ваше хобі могло бути б вашою роботою під час декретної відпустки.

1. Якщо ви гарно готуєте, захоплюєтесь кулінарією, то чому б не розказати на фотоапарат секрети приготування тієї чи іншої страви? Якщо рецепти будуть смачні, то ви отримаєте аудиторію ваших прихильників, які із радістю будуть чекати нових рецептів.

2. Також, як варіант підробітку, - робота няні. Якщо ви проводите свій час завжди із дитиною вдома, а ваша сусідка не має з ким лишити свою дитину, то чому б за це вам не взятися і не допомогти вашій знайомій, щоб поняньчити її дитину?! Так, це заняття потребує більше вашої уваги до чужої дитини, але варто спробувати.

3. Можливо, ви гарно граєте на музичному інструменті, або малюєте чи добре знаєте хімію/математику/біологію - залиште своє оголошення, як репетитор, і давайте приватні уроки учням, які потребують додаткові заняття. Але пам'ятайте, вам необхідно мати хоча б мінімальні педагогічні навички.
Робота для мам в декреті / istockphoto.com
Читайте такжеФриланс для мамы в декрете: плюсы и минусы удаленной работы

4. Якщо ви добре володієте мовою, можете спробувати заробити гроші шляхом написання статей. Новачки можуть почати з рерайта - перероблення вже існуючої інформації. Це цікава робота, яка допоможе заробити хороші гроші за умови високої виробітку. Але потрібно знати хоча б початкові основи орфографії та пунктуації.

5. Набір тексту - спосіб заробити гроші, який підходить для людей, які володіють навичками швидкісного друку. Дохід буде маленьким при повільній роботі. Але цю роботу можна виконувати як вдень, так і вночі, коли спить ваша малеча.

6. Якщо ви гарно вчилися в університеті, на відмінно писали й захищали реферати, курсові та дипломні, тоді ця робота саме для вас! Пишіть реферати, курсові та дипломні для студентів, які вчаться на рідному вам профілі. До кінця року, під час студентської сесії, реферати з курсовими роботами набувають підвищений попит. Це непоганий спосіб підзаробітку для тих, хто розбирається в науках.
Робота для мам в декреті / istockphoto.com
Читайте также8 лайфхаков как не разориться в декрете: способы экономии бюджета

7. Якщо ви володієте глибокими знаннями в певній сфері або цікавим талантом, заробіть, навчаючи інших. Створюйте відео-уроки, аудіокурси, майстер-класи з фото, сидячи вдома.

8. А чому б не спробувати працювати у валютній біржі Форекс? На ній заробляють гроші, граючи на коливаннях курсів валют. Слідуючи інтуїції і звертаючи увагу на закономірності, вам потрібно буде відкривати і закривати угоди, щоб підвищити свій капітал. Але важливо знати - Форекс вимагає початкових вкладень.

9. Програмісти, які займаються створенням веб-сайтів, веб-дизайнери, які беруть участь в дизайнерських проектах, можуть заробити великі гроші інтернеті. З часом з'явиться первісна клієнтська база, а за нею - портфоліо, допомагає залучити нових клієнтів.

10. Ще один простий варіант підзаробітку навіть для початківців - виконання завдань. Щоб заробити гроші, знадобиться тільки комп'ютер та наявність вільного часу. Завдання бувають різними - реєстрація, набуття групи (якщо мова йде про фейсбук, інстаграм та ін. соцмережі), коментування. Таке заняття дозволить заробити невеликий капітал, придбати досвід, сидячи вдома.

Пропонуємо ще дізнатися, як вдома заробляти рукоділлям

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK