Бізнес вдома: як заробляти рукоділлям

Бізнес вдома: як заробляти рукоділлям
Бізнес вдома: як заробляти рукоділлям
istockphoto.com

Якщо для вас рукоділля – велике задоволення, то спробувати варто! Гарантуємо, вам сподобається!

Читайте такжеКак связать оригинальные митенки крючком: мастер-класс

Чи реально заробити рукоділлям – питання, яке мучить багатьох. Дивлячись на роботи майстрів, що виставляються в інтернеті за чималі гроші, деякі можуть подумати, що це легкий заробіток. Але це не зовсім так, і якщо ви все таки вирішили зайнятися цим, то спочатку варто розібратися, який вид рукоділля для вас ближче. Перед вами - можливі рукодільні уміння, через які можна заробляти немалі гроші: 

  • в’язання;
  • вишивка хрестом, гладдю, бісером та інші;
  • валяння (фелтінг). З допомогою валяння можна зробити не лише іграшки, а й різні декоративні елементи, сумки і навіть одяг;
  • макраме — вузликове плетіння різноманітних виробів. Хотіли давно навчитися плести браслети? Тоді цей вид рукоділля для вас!
  • миловаріння. Це захоплюючий процес приготування мила. На початковому рівні мило варять із звичайного дитячого мила, додаючи різні натуральні або хімічні компоненти. Більш досвідчені майстри вибирають мильну основу для цієї справи. І найбільш високі рівень варіння мила з нуля, тобто з лугу. Це набагато більш складний і кропіткий процес, ніж миловаріння з мильної основи.;
  • декорування. Таким видом рукоділля можна прикрасити будь-який посуд. Для цього використовують нитки, стрічки, камені і т.д. Особливо гарно можна прикрасити посуд для круп, вази, органайзери;
  • вироби з капрону. Саме таким методом можна робити квіти, ляльки, іграшки, скриньки. Все розфарбовують лаком для нігтів або акварельними фарбами, а особливі деталі формують з каменів та стразів.
  • виготовлення фоторамок. Для їх виготовлення використовують картон, скло, пластик, гіпс, кавові зерна та бісер. Такі рамки купують як для подарунків, так і для пам'ятних сувенірів.
  • виготовлення свічок. Тут використовують віск або парафін, а декорують камінням, намистинками, кавовими зернами та ін.
  • Wire Wrap, печворк, лемпворк і ще багато видів рукоділля...

istockphoto.com

Читайте такжеВязание крючком: украшаем дом и одежду осенними листьями (схемы)

Якщо все ж вирішили спробувати у якомусь виді рукоділля, рекомендуємо придбати книги з обраного вами виду рукоділля або ж пошукати в Інтернеті. Деякі майстри влаштовують майстер-класи як онлайн, так і при особистій зустрічі. Відвідати такий майстер-клас досить корисно, адже так в найкоротші терміни ви зможете дізнатися всі тонкощі і хитрощі цього виду хенд-мейду від досвідченого майстра (майстрині). Але будьте готові, що за всі майстер-класи потрібно платити малі гроші, тим не менш, ви вже будете знати ази та техніку виконання того виду рукоділля, який вам до душі. Вклавши гроші у одне, ви отримаєте в рази більше - базові знання та навички, які б ви отримували місяцями, вивчаючи самостійно.

Коли ви освоїте ази, і зробите свої перші вироби, виникне питання, де їх можна продати. Орендувати торгову точку може бути невигідно, але якщо фінанси є, то можна спробувати. Продаж в інтернеті через групу в соцмережах або через певні сайти, дозволяє безкоштовно розмістити фото ваших шедеврів. Щоб привернути увагу до ваших робіт, можна зробити відео – або фото-майстер-клас. Так як багато побачили ваші вироби, захочуть дізнатися, як вони зроблені. Також можна побільше написати про себе та про свою творчість, так як людям буде цікаво читати історії з життя майстрів. Рукоділля – це справа, яка може приносити не тільки грошові кошти, але і масу задоволення.

istockphoto.com

Читайте такжеКак сделать глобус своими руками: подробный мастер-класс

Тому не бійтеся ризикувати, експериментувати і пробувати себе у новому виді рукоділля, адже час, проведений в декретній відпустці не можна проводити просто так, а лише з користю і задоволенням!

А ще цікаво буде дізнатися як вивчити англійську в декретній відпустці


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK