10 найкращих аксесуарів і гаджетів від Baseus

Олександр Ківа
10 найкращих аксесуарів і гаджетів від Baseus

Щодня з’являється все більше брендів, які цінують свою репутацію, що раніше було рідкістю.

Адже більшість сторонніх виробників прагнули продати товар сьогодні, заробити гроші завтра, а післязавтра про це забути, випустивши новий товар сумнівної якості. Однак зараз на платформі з'являються бренди, які цінують своє ім'я та репутацію. До таких брендів відноситься і Baseus. Частіше всього аксесуари цього бренду коштують дорожче за безіменні конкуренти, але якість товарів цілком виправдовує цю ціну. Тому цю добірку ми присвятили саме цьому бренду та зібрали ті товари, які здобули прихильність тисяч людей. 

Автоматичний тримач для телефону до машини

Тримач для телефону в машину річ дуже зручна та корисна. І головною перевагою цього тримача є його автоматична складова. Він працює таким чином, що ви підносите до нього телефон, спираєте на нижню частину Після чого його бокові затискачі зімкнуться. А щоб звільнити телефон з нього, то достатньо його просто підняти. Сам тримач фіксується в автомобільну вентиляційну решітку авто. Знизу у тримачі передбачений виріз, щоб можна було зручно підключити зарядний кабель до смартфону. 

Кабель для зарядки з дисплеєм

Кабель, який призначений для зарядки телефону чи ноутбука, але його головною особливістю є те, що він оснащений цифровим дисплеєм, який відображає показники потужності зарядки в реальному часі. Це допоможе визначити, що процес зарядки пішов і як саме. До того ж виглядає це досить привабливо. Кабель доступний у декількох кольорах, з різною довжиною та з різними роз’ємами. 

Хаб для компьютера

Тепер багато сучасних комп'ютерів не оснащуються різними роз’ємами, а натомість заміняються одним або двома портами USB Type-C. Це може бути досить зручно але не завжди практично. Проте вийти з цієї ситуації досить просто і достатньо придбати універсальний перехідник для комп’ютера. Такий прехідник дозволяє підключати різні USB пристрої до ноутбука, а також там доступний порт Ethernet, HDMI, роз'єми для карт пам’яті та напіть порт швидкої зарядки. 

Кабель для зарядки

Ще один кабель, який виділяється посиленою конструкцією та нейлоновим обплетенням, яка захищена від перегинів, скручувань та інших неприємностей, що можуть спіткати в ході активної експлуатації. Кабель підтримує швидку зарядку потужність 100 Вт, тому його сміливо можна використовувати навіть для зарядки ноутбука. Він доступний у п’яти різних кольорах та у трьох варіантах довжини. 

Зарядка для телефону

Визначившись з кабелем потрібно вибрати хороший адаптер живлення. Зручно, коли блок живлення оснащений не одним роз’ємом, а декількома. Це дозволить зекономити час, адже одночасно можна заряджати декілька пристроїв. Цей адаптер оснащений двома портами, а його загальна потужність становить 20 вт. Він має якісну конструкцію з тепловивідним шаром, завдяки якому зарядка буде менше нагріватися. 

Bluetooth-адаптер для комп’ютера

Якщо у вашому ноутбуці чи комп’ютері немає Bluetooth, то це не проблема, адже його можна дуже просто підключити. На допомогу прийде гаджет, який має розміри менші, ніж у звичайної флешки, а можливості дуже великі. За допомогою цього гаджета можна легко передавати та отримувати дані за протоколом Bluetooth 5.1. За допомогою нього також можна підключити бездротові клавіатури, миші, колонки та інші Bluetooth-пристрої. 

Бездротовий автомобільний пилосос

Порядок та чистоту потрібно підтримувати скрізь, а автомобіль не є виключенням. Навіть якщо ви не їсте ніколи в авто та намагаєтесь бути акуратними, то на сидіннях все одно буде з'являється пил та інші забруднення. Сила всмоктування цього пилососу становить до 15 000 Па, швидкість обертання мотора до 80 000 оборотів за хвилину, і гучність нижче 75 дБ. Зарядивши його повністю він може працювати до 50 хвилин у звичайному режимі та до 17 хвилин у максимальному режимі. 

Кабель HDMI 8K

Подібно до того, як у сфері смартфонів відносно нещодавно був представлений роз'єм USB Type-C, який зробив усі підключення універсальними, так і в області відеотехніки вже давно існує HDMI, що виконує схожу функцію. Кабель дозволяє передавати картинку у високій якості. Кабель доступний у довжині 1, 2, 3 та 5 метрів, тому можна легко обрати оптимальну для вас довжину. Є стандарта версія для передачі сигналу 4К, але й доступні версії для передачі 8К з підтримкою HDMI 2.1.

Розгалужувач HDMI

Іноді виникає потреба підключити два екрани до одного джерела. Наприклад, якщо потрібно виводити сигнал з комп'ютера як на монітор, так і на телевізор. Для таких ситуацій ідеально підходить двоканальний розгалужувач. Однак його функціональність не обмежується лише цим.

Крім можливості перемикання сигналу з одного екрана на інший за допомогою однієї кнопки, пристрій також здатний працювати у зворотному напрямку. Ви можете підключити два джерела сигналу до нього та отримати вихід на одному екрані. Наприклад, це дозволяє підключити до телевізора і ТВ-приставку та ігрову консоль.

Пусковий пристрій для авто

Якщо автомобільний акумулятор розрядився, то для запуску автомобіля може знадобитися поштовх, і навіть це не завжди гарантує успішний запуск. Щоб уникнути таких проблем, рекомендується мати пусковий пристрій, особливо з огляду на різноманітні додаткові функції.

Пристрій дуже простий у використанні, і для свого головного призначення його достатньо підключити до клем акумулятора у правильній полярності. Тоді потрібно просто завести авто. Пристрій може стати корисний і в інших ситуаціях, адже він оснащений ліхтариком та може працювати як повербанк для зарядки ваших мобільних гаджетів. Ємність акумулятора становить 20 000 мАч, чого цілком достатньо, щоб запустити автомобіль близько 60 раз. 


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK