Як назвати малюка: імена, які притягують гроші

Як назвати малюка: імена, які притягують гроші
Грошові імена допомагають дитині досягнути фінансових успіхів
istockphoto.com

Грошові імена є. Вони наділяють людину якостями, необхідними для фінансового успіху. Дізнайтеся, як назвати дитину, щоб багатство супроводжувало їй все життя

Часто в очікуванні малюка батьки ламають голову, як його назвати. Хтось орієнтується на святці та називає дитину на честь якогось святого. А хтось, вибираючи ім'я, намагається керуватися правилом: "Як корабель назвеш, так корабель попливе". Справді, ім'я може вплинути на долю людини. Наприклад, воно може дати установку на багатство. Такого висновку дійшов доктор психологічних наук і професор Борис Хігір.

Понад 30 років вчений розробляв унікальну звукову теорію імені. Згідно з нею, комбінація звуків та вібрацій у власному імені безпосередньо впливає не тільки на характер людини, а й на певні умови її життя. Свої дослідження Хігір вважає наукою, і підходить до них дуже ретельно. Наприклад, щоб виявити взаємозв'язок імені із фінансовим статком, професор залучив банківських аналітиків.

Експерти банківської сфери проаналізували 12 мільйонів клієнтів та виділили чітку закономірність за іменами. Виявилося, що «найприбутковіших» громадян у всіх країнах пострадянського простору звуть практично однаково. Це підтверджує теорію Хігіра. Більш того: грошові імена, визначені в цьому дослідженні, точно збігаються з іменами, які притягують багатство, на думку естонської ясновидячої Мерилін Керро. Це рідкісний випадок, коли вчений та езотерик зійшлися у думках. Тому радимо вам взяти цей список імен на озброєння

Грошові імена для хлопчика

Хлопчикам грошові імена дають наполегливість та рішучість / istockphoto.com

Борис («славний у боротьбі»). Це ім'я приносить своєму власнику неймовірну впевненість в собі. З дитинства Борис знає, чого хоче, і збити його зі шляху буває непросто. Він із тих людей, які рухаються напролом: йде до своєї мети, не шкодуючи ні себе, ні оточуючих. У боротьбі за славу та фінансовий достаток чоловік із цим ім'ям не приймає сантиментів. Через це Бориса вважають талановитим, сильним, вольовим, але дуже жорстким керівником.

Володимир («володіє світом»). Чоловік із цим ім'ям дуже цілеспрямований і наполегливий у досягненні цілей. Любить і вміє ризикувати, проте рішення завжди ухвалює виважено. Сильна воля часто робить його негласним лідером у будь-якій компанії. До Володимира прислухаються, охоче йдуть за ним та допомагають у досягненні цілей. За рахунок своєї харизими та твердого характеру Вова часто досягає високого становища в суспільстві. Або залишається в тіні, але при цьому акуратно знімає вершки.

Ігор («воїн бога Інга»). Стародавнє скандинавське ім'я, присвячене богу родючості та достатку Інгу. Ігор дуже самостійна, ініціативна та наполеглива людина. Чоловіки з цим ім'ям, як правило, відкриті всьому новому, готові вдосконалюватись і зростати у вибраній для роботи області. Це новатори, яких цінує начальство, або просунуті та сучасні керівники, які завжди тримають руку на пульсі подій.

Лев («лев, цар звірів»). З боку Лев може віддати враження млявої та флегматичної людини. Однак під оманливою зовнішністю криється величезна цілеспрямованість та сила волі. Лев терплячий і спокійний, але дуже послідовний у вчинках. Він відноситься до людей, які можуть згорнути гори у досягненні результату. Поки інші метатимуться у пошуках свого місця в житті, Лев уже піде далеко вперед своїм твердим та розміреним кроком.

Олег («святий, священний»). Дуже горда і самолюбна людина з великими амбіціями. Олег не задовольняється малим, і завжди шукає можливості для кар'єрного та фінансового зростання. До мети йде спокійно та впевнено, продумавши план руху на десять кроків уперед. Завдяки аналітичному мисленню дуже цінується оточуючими. Олег вміє розпоряджатися грошима та вкладає їх із вигодою, але без зайвого ризику.

Грошові імена для дівчинки

Грошові імена для дівчаток пов'язані з розумом та працелюбністю / istockphoto.com

Ганна («добра, хоробра, сильна»). Жінку з цим ім'ям відрізняє гострий розум та незалежне мислення. Вона дуже вимоглива до себе та до оточуючих, вміє наполягти на своєму та навести незаперечні аргументи. У кар'єрі працьовита, напориста та невтомна. Належить до тих людей, які приходять на роботу першими, а йдуть останніми. Анна завжди і на все має власну думку. І часто буває так, що ця думка – єдина правильна.

Олена («сяюча, сонячна»). Розумна та винахідлива жінка, яка може швидко зорієнтуватися у непередбачених обставинах. Пунктуальна і відповідальна, поставлені завдання виконує від А до Я. При цьому для Олени характерний творчий підхід до справи: часто вона пропонує оригінальні рішення, які «вистрілюють» краще, ніж традиційний підхід. У багатьох справах Олені не вистачає посидючості, проте це компенсується професійною хваткою. У фінансових справах жінкам із цим ім'ям супроводжує стабільний успіх.

Інна («бурхливий потік»). Принципова та вперта жінка, яка ні на йоту не відступає від намічених планів. Має аналітичний склад розуму, тому завжди тверезо оцінює свої можливості в тому чи іншому починанні. Інна ніколи не візьметься за те, що їй не під силу. Зате досягне приголомшливих результатів у справі, яка їй подобається і приносить задоволення. У шлюбі часто ставить на перше місце розрахунок, обираючи заможного та надійного чоловіка

Марина ("морська"). Дуже доброзичлива та відкрита, Марина у будь-якому колективі стає душею суспільства та нерозлучною подругою для колег по роботі. При цьому вона має відмінні організаторські таланти, може згуртувати колектив або «нарізати» завдання акуратно під силу та можливості кожного. Марина має дар підпорядковувати собі людей, тому з жінок з цим ім'ям виходять хороші і грамотні керівники.

Наталія («рідна»). Активна, товариська та дуже енергійна жінка, яку на роботі вважають незамінним співробітником. Наталя вникає в усі дрібниці, знає свій профіль роботи до найдрібніших подробиць та не відмовляє у допомозі колегам. Жінок із цим ім'ям відрізняє працелюбність та підвищена працездатність. Вони вміють працювати на результат і швидко просуваються вгору кар'єрними сходами.

Вам також буде цікаво почитати:

всіма мовами: як вибрати інтернаціональне ім'я дитині

ТОП-10 чоловічих та жіночих імен зі значенням «щастя»

 

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK