5 найцікавіших екскурсій для школярів у Києві

Канікули скінчились. І знов прийшов час дітям сідати за парту й навчатися. А чи знаєте ви, коли діти навчаються найкраще? Тоді, коли їм цікаво. Діти просто обожнюють пізнавати світ. Тому пропонуємо вам вирушити всім класом на екскурсію. Куди? Вирішувати вам, а ми в свою чергу підкажемо декілька цікавих варіантів.

Екскурсія на хлібозавод. Тривалість: 1 година + дорога

Не кожна сучасна дитина уявляє собі той важкий шлях, який проходить зернятко, щоб стати солодкою булочкою на столі.

Читайте также 15 уникальных отелей, которые поражают воображение: это просто фантастика!

Потрапивши на хлібозавод школярі побачать, як виробляють хлібну продукцію на сучасному виробництві без використання людських рук, дізнаються багато цікавого й навчаться з повагою ставитися до хліба й праці хлібороба.

Також діти братимуть участь у невеличкому майстер-класі й, звісно, спробують на смак свіжоспечений хлібчик. Екскурсія дуже популярна, тому замовляти її потрібно за 30-40 днів.

Зоопарк «12 місяців». Тривалисть: 1,5 годин + вільний час + дорога

«12 місяців» – зоопарк європейського рівня з великою територією, комфортними, максимально наближеними до природних, умовами утримання тварин, якісним годуванням й доброзичливим персоналом. На сьогодні тут мешкає більше 100 видів тварин з усіх куточків світу, деякі з них дуже рідкісні.

Також тут є контактний зоопарк, де можна поспілкуватись та погодувати спеціальним кормом поні, віслюків, овечок, кроликів та міні-пігамі.

Читайте также 8 мест в Европе, где можно купить дом за 1 евро

Фабрика мрій: екскурсія на кіностудію. Ця екскурсія дає можливість познайомитись із однією з найбільших кіностудій Східної Європи, яка знаходиться в Києві.

«Голлівуд на Троєщині» – так іноді називають цю кіностудію її співробітники.
Вона є найбільшим виробником української кінопродукції та розподіляється на окремі підрозділи, пристосовані для повного циклу теле- та кіновиробництва, проведення презентацій, організації різнопланових шоу.

На кіностудії знімали серіали «Гречанка», «Полювання на Вервольфа», «Володимирська, 15», «Останній москаль», «Паршиві вівці», телефільми «Мій принц», «Вихід», «Таємничий острів», телешоу «Україна має талант», «Супермодель по-українськи», «Х-фактор», «Вечірній Київ» та багато іншого.
Екскурсія кіностудією надає дорослим та юним відвідувачам чудову нагоду дізнатися про світ кіно усе: від зародження ідеї кінопродукту до втілення її на екрані.

Читайте также 5 удивительных маршрутов для путешествий с детьми на осенних каникулах

Екскурсія в Експериментаніум. Це доволі незвичайний музей Києва. Це не просто музей, а справжній науково-розважальний центр у Києві, де навіть дорослі можуть відчути себе дітьми.

А що вже казати про дітей! Вони неодмінно будуть у захваті від екскурсії до Експериментаніуму, оскільки тут все не так, як у звичайному музеї!

Екскурсія для школярів до Експериментаніуму – це знайомство з 250 інтерактивними експонатами, які, на відміну від музейних, не сховані десь за склом, а є доступними для прямого «спілкування» зі школярами.

Юні екскурсанти отримають тут безліч унікальних можливостей, наприклад:

  • побудувати міст без цвяхів;
  • намалювати візерунки за допомогою маятника;
  • поблукати у дзеркальному лабіринті;
  • створити і запустити під стелю хмарку або величезну мильну бульбашку;
  • доторкнутись до торнадо;
  • зазирнути всередину людини.

Читайте также 5 самых удивительных садов мира: вы обязательно должны это видеть!

Екскурсія у майстерню карамелі. Усі люблять ласувати карамеллю, проте не всі замислюються над тим, як її виготовляють. Подорож до країни Карамелії надасть дітям і дорослим унікальну можливість дізнатись усе про виготовлення карамелі, а також взяти участь у захоплюючому майстер-класі.

Під час екскурсії школярі дізнаються багато цікавих речей про історію карамелі, навчаться відрізняти карамельні вироби від рубленої карамелі, побачать віртуозну роботу карамельє, зроблять солодкі покупки для себе та у подарунок. У складі карамелі – лише безпечні інгредієнти.

Поставити запитання щодо екскурсій, або замовити їх можна по тел.: +38 (098) 520-84-48.


Облако тегов