Скільки обробних дощок має бути на кухні?

Сколько разделочных досок должно быть на кухне?

Читайте також Банановые маффины с овсяными хлопьями: вкусный десерт для всей семьи

На думку відомого доктора Комаровського , на кожній кухні має бути не менше шести обробних дощок у ходу, і використовувати їх слід для наступних продуктів:

  1. сире м'ясо,
  2. сира риба,
  3. готове м'ясо,
  4. овочі,
  5. салати та фрукти,
  6. хлібобулочні вироби.

Дошки в жодному разі не можна плутати між собою. Комаровський пропонує використовувати систему квітів, щоб легше запам'ятати призначення кожної дошки. Дотримуючись цього простого правила жінка значно знизить ризик різноманітних харчових отруєнь у всіх членів її сім'ї.

Читайте також Гороскоп на 2020 год для Близнецов: любовь, финансы и здоровье

А що робити, якщо немає можливості купити шість обробних дощок?

Їх кількість можна зменшити до трьох або чотирьох, у такому разі важливо дотримуватися принципу роздільної обробки сирих продуктів, готових страв та випічки.

Вам також буде цікаво прочитати, 3 секрети обробної дошки.


Хмара тегів