Як правильно розморожувати продукти після тривалого заморожування?
22 липня 2020
{{count}}
Как правильно размораживать продукты после длительной заморозки?
Як правильно розморожувати м'ясо?
Читайте також 3 ознаки, що м'ясо зіпсувалося і його не можна вживати
Експерти рекомендують викласти м'ясо з морозильної камери та покласти його в холодильник за день до приготування їжі.Справа в тому, що різкий перепад температури не піде йому на користь, бажано цього уникати.
Розморожування за допомогою мікрохвильової печі вважається одним з найгірших способів, відтають тільки верхні шари, а центральна частина залишається замороженою. Якщо спробувати розморозити м'ясо повністю, випаровується сік і втрачається смак. Як розморозити овочі?
Читайте також Лайфхак, как выбрать свежее мясо
У випадку з овочами важливе поступове розморожування, продукти з морозилки обдайте холодною водою і покладіть у глибоку страву для подальшого розморожування.Нагадаємо,
- найшкідливіший продукт при підвищеному холестерині.
- 7 фактів про здоров'я дітей, що народилися влітку.
- оладки на йогурті: рецепт здорового сніданку для дитини