Як правильно розморожувати продукти після тривалого заморожування?

Как правильно размораживать продукты после длительной заморозки?
Як правильно розморожувати м'ясо?

Читайте також 3 ознаки, що м'ясо зіпсувалося і його не можна вживати

Експерти рекомендують викласти м'ясо з морозильної камери та покласти його в холодильник за день до приготування їжі.

Справа в тому, що різкий перепад температури не піде йому на користь, бажано цього уникати.

Розморожування за допомогою мікрохвильової печі вважається одним з найгірших способів, відтають тільки верхні шари, а центральна частина залишається замороженою. Якщо спробувати розморозити м'ясо повністю, випаровується сік і втрачається смак. Як розморозити овочі?

Читайте також Лайфхак, как выбрать свежее мясо

У випадку з овочами важливе поступове розморожування, продукти з морозилки обдайте холодною водою і покладіть у глибоку страву для подальшого розморожування.

Нагадаємо,