«Дорога добра»: благодійний проект WOG, який допомагає рятувати життя дітей, які постраждали від війни

«Дорога добра»: благодійний проект WOG, який допомагає рятувати життя дітей, які постраждали від війни
Дорога Добра» - благодійний проєкт WOG, що допомагає рятувати життя дітей, які постраждали від війни

4 липня стартував благодійний проект мережі АЗК WOG "Дорога добра". Його мета зібрати гроші для допомоги дітей, які постраждали від війни в Україні.

Традиційним атрибутом проекту "Дорога добра" є фіолетові чашки з однорогами, які протягом акції можна буде замовити напої. Кошти з продажу цих чашок будуть направлені співорганізаторам проекту на допомогу дітям, які постраждали в результаті війни.
Співорганізатори проекту «Дорога добра» – Маша Єфросиніна та БФ «Твоя опора». Цього року його мета – зібрати 2,5 млн грн на лікування дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні. Приєднатися до проекту може кожен: потрібно лише придбати на будь-якому АЗК мережі WOG напій у благодійному фіолетовому гуртку з єдинорогами.

«Дорога добра» – це проект із історією. До війни ми ставили за мету не просто зібрати кошти та закупити дороге обладнання для лікарень, а дати можливість українським висококваліфікованим лікарям врятувати якнайбільше дитячих життів.

«Обговоривши разом із співорганізаторами доречність реалізації цьогорічного проекту «Дорога добра», ми зійшлися на думці, що він актуальний, але потребує змін. Тому вирішили наголосити на допомозі постраждалим від війни дітям. Але головна його мета залишається незмінною – рятувати та лікувати. Кожні 5 грн, які наші клієнти додатково заплатять за каву або запашний чай у фіолетовому чашці – це врятоване життя»,
- наголосив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

«Цього року разом із партнерами ми вирішили змінити фокус та мету проекту – кошти підуть на допомогу дітям, які постраждали від війни, а також на закриття потреб лікарень у прифронтовій зоні. Тому підтримка кожного, хто приєднається до нього, безцінна»,
– розповідає засновник благодійного фонду «Твоя Опора» Валерія Татарчук.

«Цього року я вчетверте приєднуюся до проекту «Дорога добра» як посол та один із співорганізаторів. Для мене важливо, що бізнес та суспільство системно поєднують зусилля з благодійності. У той час, коли в нашій країні триває війна, ми вирішили в рамках проекту сфокусуватися на допомозі дітям, які постраждали від її жахів»,
- наголосила співорганізатор та посол проекту «Дорога добра» Маша Єфросиніна.

Мережа АЗК WOG реалізує благодійний проект "Дорога добра" шістнадцятий рік поспіль. За цей час завдяки кожному, хто приєднувався до нього, зібрали понад 23 млн грн. Це дозволило купити дороге обладнання для медичних закладів по всій країні, тим самим врятувати життя тисяч дітей.
Крім того, у проекті «Дорога добра» закладена вагома складова – формування культури благодійності в українців, яка під час війни проявляється у підтримці та допомозі тим, хто опинився у біді та потребує цього найбільше.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK