Лайфхакі на усі випадки життя: як зрозуміти, що продукт зіпсувався?

Проводимо ревізію на кухні та в холодильнику правильно!
Молоко, молочні продукти
Розпізнати зникле молоко легко за характерним (кислим) запахом, а з йогуртом і кефіром справи інакше. Виробники вказують на упаковках не термін придатності, а термін зберігання, період, під час якого продукт зберігатиме корисні властивості. Дотримуйтесь дати на етикетці.Яйця
Щоб зрозуміти, чи можна використовувати яйце, проведіть з ним невеликий експеримент: налийте у склянку воду та помістіть туди яйце.
Свіже яйце опуститься на дно, а зникле плаватиме на поверхні.
Сухофрукти
Сухофрукти відносяться до категорії продуктів тривалого зберігання, але вони не можуть бути корисними вічно. Коли сухофрукти псуються, вони перестають мати виражений смак і запах. Такі продукти час викидати.Риба та свіже м'ясо
Ці продукти дуже вразливі, коли вони псуються, утворюється неприємний запах.
Проте фахівці у сфері харчування радять завжди перестрахування з м'ясом та рибою. Наприклад, у холодильнику вже кілька днів лежить стейк, його бажано приготувати в духовці при високій температурі.
Нагадаємо,