Як знайти ідеальний одяг плюс сайз? Відкрийте для себе тенденції та поради щодо стилю!

Олександр Ківа
Як знайти ідеальний одяг плюс сайз? Відкрийте для себе тенденції та поради щодо стилю!
Як знайти ідеальний одяг плюс сайз? Відкрийте для себе тенденції та поради щодо стилю!
пресс-служба

Мода – це не лише про певні правила та обмеження, насамперед це спосіб самовираження.

У правильно підібраних речах ви почуватиметесь вільно й невимушено. То ж у нашій статті ми акцентуватимемо на що орієнтуватись, вибираючи одяг плюс сайз.
Ми впевнені, що наші рекомендації допоможуть вам підбирати хороші, які підкреслюватимуть вашу неповторну індивідуальність. Адже оновлення гардероба має бути цікавим та захопливим заняттям.

5 порад щодо вибору одягу плюс сайз

Насамперед відкриємо вам невеличкий секрет. Ідеальний одяг плюс сайз – той, який дає вам відчуття комфорту та впевненості. Тому, підбираючи вбрання, орієнтуйтесь на свої смаки та вподобання, стиль та призначення одягу – для офісу, дому, прогулянок тощо. Наші поради спрямовані на те, щоб ви могли насолоджуватися життям у будь-якому зручному для вас образі.

Зважайте на розмір, який повинен бути комфортним саме для вас. Одяг не має сковувати ваші рухи, заважати та будь-яким іншим чином створювати дискомфорт. Якщо підбираєте одяг в онлайн магазині, звертайте увагу на розмірну сітку. Деякі магазини можуть використовувати американську чи європейську сітку. Щоб не помилитися з розміром, варто уточнювати цей момент у менеджера.

Обирайте одяг плюс сайз за принципом зручності та функціональності. Дехто може віддавати перевагу вільному крою, а хтось зручніше почувається у приталених речах. Все цілком індивідуально.

Бажано, щоб одяг плюс сайз, який ви хочете придбати, міг поєднуватися з речами з вашого основного гардероба. Йдеться про колір, фактуру, дизайн. Хоча це необов’язково. Можливо, ви на шляху поступової зміни свого стилю або способу життя. Наприклад, ви недавно переїхали до місцевості з теплішим кліматом.
Найголовніше, чого слід уникати, це хаотичне поєднання речей типу «одягла те, що було під рукою». Постарайтесь подумати над кожним своїм аутфітом, навіть домашнім. Додайте у нього якусь родзинку. Визначте свої переваги та задумайтесь, як найкраще їх подати з допомогою одягу. Ваш образ повинен бути завершеним і транслювати ваш творчий смак. Не бійтесь експериментувати, поки не знайдете свій оригінальний стиль.

Ваш одяг плюс сайз повинен бути приємним до тіла. А це значить – не викликати алергії, свербіння та не створювати умов для перегрівання тіла. Багато жінок віддають перевагу так званим “дихаючим” тканинам. Тож радимо вам розглядати натуральні матеріали або ж ті, у яких вам найбільш зручно.  
 

Які тренди актуальні цього сезону?

  • Поговоримо про модні тенденції весни й літа та на який одяг плюс сайз варто звернути увагу.
  • Яскраві кольори та квіткові принти. В топі кольорів цього літа буде жовтий, червоний, білий та ніжно-блакитний.
  • Монохромні сукні та спідниці максі прямого крою – такий мінімалізм робить образ витонченим та романтичним.
  • Сукні, блузи та спідниці з напівпрозорих тканин. Таке вбрання надає аутфіту легкості та загалом досить зручне.
  • Декор у вигляді бахроми, бантів та драпірування. Це стильні ретро акценти, що підкреслять трендовість вашого одягу плюс сайз.
  • Широкі штани та джинси вільного крою, з розрізами чи без.
  • Брючні костюми у м’яких літніх кольорах з легких тканин.
  • Костюми, сорочки та комбінезони з деніму.
  • Туфлі-човники та босоніжки на підборах форми kitten heels.

Ми вказали основні тенденції сезону як приклади для вдосконалення свого стилю. Однак вибір лише за вами.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK