Як приготувати смачні прикраси для ялинки

Як приготувати смачні прикраси для ялинки
Как приготовить вкусные украшения для елки
istockphoto.com

Геть пластикові прикраси для головного символу зимових свят – смачні та красиві прикраси можна приготувати самостійно.

Читайте такожМини-подарочки своими руками: украшение на елку
З приготовленими власноруч їстівними прикрасами ваша ялинка абсолютно точно буде унікальною та неповторною. І такий хід оцінять усі члени сім'ї.

Святкові пряники

Вам знадобиться : 600 г борошна, 150 г вершкового масла, 1 яйце, 2 яєчні білки, 150 г цукру, 250 г меду, 1 ст. какао, 1 ч. л. кориці, 1 щіпка солі, 2 ч. л. розпушувача, 150 г цукрової пудри, барвники, різнокольорове посипання, формочки для пряників.

Як готувати. Масло розтопіть на слабкому вогні, додайте|добавляйте| какао, мед і цукор, розмішайте. Коли суміш охолоне, додайте яйце, борошно, сіль та розпушувач. Вимісити тісто, викласти на посипану борошном поверхню. Тісто має бути не дуже круте, залиште його на 8 годин за кімнатної температури.

Читайте також3 рецепта рождественских дозревающих кексов
Розкотіть з тіста шар 5 мм, формами виріжте пряники. Деко застелите пергаментом, зверху викладіть заготовки.

Випікайте пряники у розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин. Остудіть їх, зробіть отвір для стрічки. Збийте білки із цукровою пудрою. Помадку розділіть на порції, додайте барвники. Готові пряники покрийте кольоровою помадкою, прикрасьте посипанням.

Новорічне печиво

Вам знадобиться: 300 г борошна, 200 г вершкового масла, 100 г цукру, 1 яйце, формочки.

Як готувати. Борошно просійте в миску, додайте|добавляйте| яйце, цукор і терту олію, швидко замісіть тісто. Зробіть із тіста кулю, загорніть у плівку, відправте в холодильник на 1 годину. Потім розкотіть тісто в тонкий пласт, формами виріжте печиво, зробіть дірочки для стрічок.

Читайте такожРождественская курица в духовке: самый вкусный рецепт к празднику
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин|мінути|.

Прикраси із шоколаду

Вам знадобиться: 2 плитки шоколаду, кондитерський шприц, посипання або горіхи для декору.

Як готувати. Розтопіть шоколад на водяній бані, заповніть кондитерський шприц. Плоске блюдо застелите пергаментом. Шприцем видавіть на нього будь-які фігурки, додаючи петельку для стрічки. Залишіть фігурки застигати у холодильнику. Перед застиганням можна посипати фігурки товченими горіхами або яскравим пасхальним посипанням.

Вам також буде цікаво прочитати:


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK