Міні-голубці з куркою та грибами: покроковий рецепт для домашнього приготування

Міні-голубці підкорять усю сім'ю своїм ароматом та ніжним смаком, а приготувати їх можна без зайвого клопоту.
Інгредієнти:
- Курка 300 р.,
- Рис 300 г
- Гриби сухі 200 г,
- Цибуля 50 г,
- Морква 1 шт
- Капуста 1 качан,
- Вершки 1 літр,
- Кріп, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Рис відварюємо до готовності, а гриби тримаємо в окропі 30 хвилин.
2. Капусту відварюємо, поділивши на листя.
3. Відварюємо курку, відокремлюємо м'ясо від кісток і подрібнюємо у м'ясорубці.
4. Цибулю очищаємо і шаткуємо, моркву натираємо на великій тертці, обсмажуємо овочі з маслом на сковороді.
5. Формуємо начинку: з'єднуємо ризик, цибулю, моркву, половину грибів, м'ясо, сіль та перець. Ретельно перемішуємо.6. Викладаємо начинку на аркуш капусти і складаємо голубець.
7. Готові голубці викладаємо у форму для запікання і заливаємо вершками, розподіляємо гриби, що залишилися.
8. Запікаємо голубці 1 годину в духовці за 180 градусів. Смачного!
Нагадаємо,