Смак дитинства: ТОП-5 найсмачніших молочних коктейлів

Лісова Тамара
Смак дитинства: ТОП-5 найсмачніших молочних коктейлів
Как приготовить вкусный молочный коктейль?
istockphoto.com

Молочні коктейлі – знахідка у спеку. Вони охолоджують, приємні на смак та легко готуються. ТОП-5 найсмачніших молочних коктейлів – записуйте рецепти!

Читайте такожЯгодные смузи: 4 рецепта для легкого и полезного завтрака или полдника
Мілкшейки люблять і діти, і дорослі. Цей смачний десерт готують із фруктами та ягодами, топінгами та горішками. Головний секрет приготування – холодне молоко та хороший блендер.

Кавова насолода
Шоколадный шейк / istockphoto.com

Інгредієнти:

Молоко – 500 мл

Вершкове морозиво – 100 г

Свіжозаварена кава – 200 мл

Мед – 1 ст.

Спосіб приготування. Усі інгредієнти змішати, розлити по склянках та прикрасити тертим шоколадом.

Вершково-полуничний шийк
Милкшейк можно миксовать с разными фруктами и ягодами / istockphoto.com

Інгредієнти:

Молоко – 500 мл

Полуниця – 200 г

Вершкове морозиво – 100 г

Вершки – 50 мл

Спосіб приготування. Усі інгредієнти змішати, розлити по склянках та прикрасити полуницею.

Бананово-шоколадний коктейль

Інгредієнти:

Молоко – 500 мл

Молочний шоколад – кілька шматочків

Вершкове морозиво – 50 г

Спосіб приготування. Молоко підігріти на плиті, додати шоколад , помішувати до розчинення. Коли молоко охолоне, влити його в блендер, додати решту інгредієнтів і збити. Розлити по склянках.

Цитрусова свіжість

Інгредієнти:

Молоко – 500 мл

Апельсиновий сік – 150 мл

Лід

Спосіб приготування. Усі інгредієнти змішати, розлити по склянках та додати лід.

Коктейль із печивом

Інгредієнти:

Молоко – 500 мл

Пісочне шоколадне печиво – 100 г

Вершкове морозиво - 50 г

Спосіб приготування. Всі інгредієнти змішати, розлити по склянках та прикрасити крихтою печива

Читайте також:

Що приготувати школяру на сніданок: вівсяний коктейль

Заморожена кавова смузі: рецепт для спекотного дня


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK