Що приготувати на сніданок: 3 оригінальні страви з сиру

Сир - ідеальний продукт для сніданку. Ситний білок, що містить - він подарує почуття ситості до самого обіду. Пропонуємо приготувати з нього 3 оригінальні страви
Сирна шарлотка з гарбуза та яблук
інгредієнти
Борошно рисове 180 г
Сир 180 г
Гарбуз 200 г
Яблука 2 шт.
яйця 3 шт.
Розпушувач 10 г
Сметана 10% 2 ст.⠀⠀⠀
Приготування⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
З'єднуємо сир, сметану, яйця та цукор. Ретельно перемішуємо. Додаємо до суміші просіяне борошно з розпушувачем. Яблука ріжемо кубиками і частинками яблук тонкими часточками для прикраси зверху.
Гарбуз трьом на великій тертці. Додаємо в тісто яблука та гарбуз. Ретельно перемішуємо. ▫️Викладаємо тісто у форму і зверху викладаємо яблука, що залишилися. Випікаємо при температурі 180 30-40 хвилин.
Суфле сирне парове

інгредієнти
Сир 120 г
Манна крупа 10 г
Олія вершкове 10 г
Цукор 15 г
яйця 1 шт.
Сушені вишні 25 г
Картопляний крохмаль
Приготування
З манної крупи та 30 мл води варимо кашу та охолоджуємо її. Сир перетираємо через сито, з'єднуємо з манною кашею, додаємо жовток, по 5 г цукру та розтопленої олії. Все розтираємо, вводимо збитий у піну білок, злегка перемішуємо, викладаємо у форму, змащену маслом, і на пару доводимо до готовності.
З вишень, 100 мл води, 10 г цукру та крохмалю варимо кисіль та гарячим поливаємо суфле.
Сирник

інгредієнти
Сир 350 г
Картопля відварена 500 г
Борошно 150 г
Цукор 70 г
яйця 2 шт.
Жир для смаження
Сіль
Терта лимонна цедра за смаком
Приготування
Зварений напередодні картопля чистим, подрібнюємо, змішуємо з сиром, борошном, цукром, яйцями та прянощами. Маса не повинна бути рідкою. Щоб зробити її густішим, додаємо трохи борошна або манної крупи. Ліпимо трубочки, нарізаємо їх тонкими скибочками, обвалюємо в борошні і обсмажуємо з обох боків у гарячому жирі. Скибочком можна посипати коричневим цукром.