Микола Баграєв: «Чорноморські Ігри» пройдуть у 2023 році у вільній незалежній Україні у звільненому українському Скадовську

Микола Баграєв: «Чорноморські Ігри» пройдуть у 2023 році у вільній незалежній Україні у звільненому українському Скадовську
Засновник фестивалю "Чорноморські ігри" та його переможці

Засновник фестивалю Микола Баграєв оголосив про старт підготовки до 19-го дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»

Без сумніву, більшість справ, які ми робимо протягом життя – вони заради дітей, їхнього щасливого детства та перспективного майбутнього. Упевнений, усі, хто сьогодні бореться з рашистською агресією, виборюють, насамперед, мирне та гідне майбутнє дітей України.

Протягом 18 років наша команда проводила благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» у Скадовську на Херсонщині. Сказка на березі Чорного моря – гасло фестивалю, яке вигадували самі діти. Понад 50 тисяч дітей з усіх куточків України вже стали учасниками цієї казки та більше мільйона осіб її гостями. Ми дуже хочемо, щоб ця казка тривала і вже сьогодні заявляємо про початок підготовки до 19-х «Чорноморських Ігор»! Ми це робимо з вірою та впевненістю, що вони пройдуть у 2023 році у вільній незалежній Україні у звільненому українському Скадовську.

Увесь той час, що залишився до моменту звільнення Херсонщини від окупантів, ми своєю діяльністю намагатимемося всіляко підтримувати рідний нам регіон, де в Каховці народилися «Таврійські Ігри», у Скадовську – «Чорноморські Ігри», у Херсоні – «Мельпомена аврії».

Важливо, що 24-й Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії» відбудеться з гаслом «голос Херсонщини» з 10 до 19 червня у 32-х театрах 20-ти міст 8-ми країн світу. Важливою також була перемога та сама доля Kalush Orchestra у Євробаченні. Насамперед, щоб побачити ступінь підтримки України прихильниками цього грандіозного європейського пісенного конкурсу та для тих кількох необхідних слів у підтримку Маріуполя.

Звичайно, це буде великим плюсом провести Євробачення 2023 року в Україні. Чим більше буде побед українців на
європейських та світових аренах, тим більше стати тим, хто допоможе наблизити головну победу України. Я дуже вдячний УКФ (Український культурний фонд) за високу експертну оцінку «Чорноморських Ігор» та слова підтримки, в яких сказано: «перемігши окупанта, навіть у складних умовах має бути ангельська дитяча пісня надії й відбудови». Ми готовимося з
особливим ентузіазмом і гарантуємо, що спільними зусиллями ми проведемо найкращий фестиваль «Чорноморські Ігри» у найтеплішому та дружньому українському місті Скадовську на Херсонщині!


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK