У Києві пройшов благодійний показ найкращої святкової анімації «Друзі-нерозлийвода»

Олександр Ківа
У Києві пройшов благодійний показ найкращої святкової анімації «Друзі-нерозлийвода»
У Києві пройшов благодійний показ найкращої святкової анімації «Друзі-нерозлийвода»
пресс-служба

23 грудня у ТРЦ Respublika у кінотеатрі мережі Multiplex відбувся благодійний допрем'єрний показ кращої анімації святкового сезону - «Друзі-нерозлийвода». Інформаційним партнером виступив сайт kolobok.ua.

Читайте також«Переліт»: Нікіта Добринін, Валентина Хамайко та Ліля Ребрик у яскравому мультфільмі
Усі кошти від проданих квитків були передані на користь БО «Благодійний Фонд Діти Героїв». Гроші підуть на задоволення потреб дітей, які втратили батьків внаслідок війни.

Сюжет анімації розповідає про ляльку-маріонетку на ім’я Дон, яка вирішила втекти з вуличного театру. Дон опинився у Центральному парку Нью-Йорка. В нього надзвичайно гарна уява та бурхлива фантазія, однак життя не обманеш. Які казкові краєвиди не уявляв би собі Дон, він все одно оставався сам один посеред величезного парку, де він нікого не знає. Першим з ним вирішив познайомитися загублений іграшковий пес-репер. Він з тих собак, які починають співати або розповідати історію коли їм натискають на лапку. Ці двоє, опинившись в однаково скрутній ситуації, швидко потоваришували. Прийшов час самостійно вирішувати ким вони хочуть бути у цьому житті.

Нагадуємо, що робити хороші справи можна не тільки не свята. Будемо вдячні за будь-яку підтримку БО «Благодійний Фонд Діти» фінансово чи інформаційно. Деталі за посиланням: https://childrenheroes.org/en/


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK