Про які хвороби говорять проблеми з волоссям

Про які хвороби говорять проблеми з волоссям
О каких болезнях говорят проблемы с волосами
istockphoto.com

Якщо стан волосся зіпсувався - справа може бути не лише у неправильному догляді, але й у стані здоров'я.

Читайте такожНеожиданные ошибки в уходе за кожей вокруг глаз
Краса шкіри, волосся та нігтів починається із загального здоров'я організму, а не з деталей догляду . І якщо волосся раптом почало псуватися - пора задуматися про те, про які хвороби це свідчить.

Неправильне харчування

Це, швидше, не хвороба, а головна причина багатьох проблем зі здоров'ям. Якщо волосся тьмяніє, стоншується, то, можливо, вам не вистачає поживних речовин. З цим стикаються ті, хто дотримується незбалансованих дієт або їсть дуже багато шкідливої, промислово обробленої їжі.

Такий раціон може призвести також до проблем із серцем, нирками та всією травною системою. Ще швидше, ніж волосся, на неправильне харчування реагують зуби. І це вже серйозніша проблема, яку важко виправити, просто з'ївши салат замість бургера.

Депресія

Читайте такожГлавные ошибки при уходе за длинными волосами
Якщо ви тривалий час перебуваєте у пригніченому стані і помітили, що стан волосся сильно зіпсувався – це може бути ознакою того, що у вас депресія. Стрес, тривога, депресивні стани виснажують організм, призводять до випадання волосся, їх тьмяності та витонченості, передчасної сивини.

Гормональний дисбаланс

Причиною може стати як хвороба щитовидної залози (гіпотеріоз, наприклад), і неправильний підбір гормональних контрацептивів. Дисбаланс гормонів робить волосся тонким і ламким.

Полікістоз яєчників

Читайте такожКак правильно выбрать средства для укладки волос
Часто жінки настільки неуважні до здоров'я своїх внутрішніх органів, що помічають проблеми з яєчниками тільки тоді, коли починаються зовнішні прояви на кшталт слабкого, тонкого і випадаючого волосся.

Вам також буде цікаво прочитати:


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK