Експерти представили список ТОП-10 найшкідливіших харчових добавок

Ні для кого не секрет, що харчова промисловість і у світі, і в Україні не обходиться без хімічних добавок.
Проект "Клуб експертів" та доктор біологічних Святослав Морозов проаналізували всі харчові добавки та склали рейтинг ТОП-10 найшкідливіших харчових добавок.
Як зазначає експерт, у ХХІ столітті багато продуктів неможливо випускати без спеціальних добавок через технічні нюанси їх виробництва.
Більшість добавок варта продовження терміну придатності продукту харчування транспортування цього товару як у країні, і у світі.
Серед небажаних для частого вживання добавок у продуктах "Клуб експертів" та доктор біологічних Святослав Морозов визначили десять головних: Е211, Е122, Е124, Е110, Е952, Е131, Е105, Е107, Е222, Е126. Добросовісний виробник, згідно із законом, повинен вказувати повний склад свого продукту на упаковці, тому при покупці харчового продукту слід звертати увагу не тільки на термін придатності, але й на те, з чого вироблено цей продукт.Наскільки "їшки" шкідливі, які можуть бути наслідки для здоров'я, на які органи людини вони можуть вплинути і як мінімізувати такий вплив на організм людини, дивіться у новому випуску проекту "Клубу експертів" на YouTube-каналі.
Нагадаємо,