Мама не проти: син Шарліз Терон носить сукні та рожеві бікіні

Мама не проти: син Шарліз Терон носить сукні та рожеві бікіні
Шарлиз Терон с удовольствием одевает своего сына, как девочку / фото woman.ru

Дев'ятирічний син Шарліз Терон Джексон вже шість років вважає себе дівчинкою. Актриса підтримує дитину, купує їй сукні та ляльок, і називає своєю старшою дочкою

Читайте такожШлейф и крылья: фей-крестная Билли Портер шокировал луком на премьере «Золушки»
Сто років тому світ було повернено на ґендерній рівності, коли жінки намагалися довести своє право бути нарівні з чоловіком. Зараз у тренді гендерна ідентичність: дедалі більше людей вважають, що стать людини визначається не геніталіями, а внутрішнім самовідчуттям. Простіше кажучи, сьогодні можна бути чоловіком, якщо ти почуваєшся чоловіком, а не якщо маєш член. Так само наявність члена зовсім не означає, що ти не можеш бути жінкою. Трансгендерність часто проявляється у дитячому віці, і багатьох батьків це стає шоком. Проте є й такі, що беруть особливість своєї дитини. Наприклад, актриса Шарліз Терон 10 років тому усиновила хлопчика Джексона, а тепер купує йому сукні, заплітає коси та називає своєю донькою Джекі.

У три роки старший син Шарліз Терон, якого вона усиновила з ПАР, заявив, що більше не хоче бути хлопчиком. Малюк попросив ставитися до нього, як до дівчинки, і з тих пір віддає перевагу жіночому одязі та зачіскам для довгого волосся. Сама Шарліз спочатку не прийняла твердження дитини всерйоз, але дозволила йому бути тим, ким хочеться. Через кілька років актриса зрозуміла, що це не дитячі чудасії, а справжня самоідентифікація хлопчика.

В останні кілька років син Шарліз з'являється з мамою на публіці виключно у сукнях, з кісками на голові, а часом і з нафарбованими нігтями. Через це актрисі довелося пережити чимало нападок із боку преси та навіть від своїх шанувальників. Багато хто вважає, що вона калічить дитину і насильно прищеплює йому модель жіночої поведінки. Мовляв, хлопчик не міг у такому юному віці визначити свою гендерну приналежність. Проте навесні минулого року голлівудська зірка розставила у цьому питанні всі крапки над «і»: у своєму інтерв'ю для видання Daily Mail вона відкрито попросила всіх звертатися до Джексона як до дівчинки.

Шарлиз Терон охотно покупает сыну одежду для девочек / фото woman.ru

Шарліз каже, що фізіологія у цьому питанні не відіграє вирішальної ролі. Незважаючи на те, що Джексон біологічно все ще відноситься до чоловічої статі, його поведінка і захоплення набагато більш «жіночі», ніж у другої дочки актриси, Августи (Шарліз удочерила її шість років тому). «Я не маю права вирішувати за дітей, ким вони хочуть бути, - не раз відповідала Терон на нападки хейтерів. – Мій обов'язок любити їх і забезпечувати всім, що їм потрібно, щоб вони виросли і знайшли себе».

На отдыхе с мамой Джексон щеголяет в розовом бикини / фото woman.ru

До речі, Шарліз Терон – не єдина мама у Голлівуді, яка відкрито підтримує трансгендерність своєї дитини. Дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Шайло Джолі-Пітт з двох років вважала себе хлопчиком і просила називати її Джоном, а у підлітковому віці навіть приймала чоловічі гормони , щоб зупинити ріст грудей та менструацію. У пошуках себе дівчина провела 13 років, і всі ці роки Енджі захищала перед пресою її право бути чоловіком. Тільки недавно Шайло кинула пити гормональні пігулки і вирішила знову повернутися до лав жінок.

Дочка Джоли Шайло передумала становиться мальчиком / фото buro247.ua

А ось дочка Шер остаточно та безповоротно змінила підлогу. До 13 років білява мала Честиті нічим не відрізнялася від своїх подружок, проте потім, за визнанням дівчинки, їй стало «некомфортно у власному тілі». У 18 років Честиті зробила камінг-аут і відкрито зізналася у своїй трансгендерності, а через кілька років пройшла курс операцій із перетворення з жінки на чоловіка. Зараз вона почувається набагато щасливішою, ніж раніше - навіть незважаючи на те, що дуже погладшала. Через постійний прийом тестостерону в організмі Чеза (так зараз звуть Честіті) стався гормональний збій, і тепер боротьба із зайвою вагою стала його постійним супутником.

Дочь Шер стала мужчиной во взрослом возрасте / фото irma-stream.ru

Вам також буде цікаво почитати:

Сімейний бізнес: 10 фільмів, де актори знімалися зі своїми дітьми

Як виглядають дочки найкрасивіших жінок-знаменитостей: їхні фото вас здивують


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK