Готуємо корисні насолоди: ванільний пудинг.

Морозиво люблять майже всі дітки. Але їсти його можна малечі не завжди, та й корисного мало в продукті з магазину. Що ж робити? Готувати ванільний пудинг, який до смаку цілком замінює морозиво.
Інгредієнти: молоко – 500 мл, картопляний крохмаль – 2,5 ст.л., цукор – 2 ст.л., яйце – 1 шт., ванільний цукор – 1 пакетик
Як готувати: із загальної кількості холодного молока відливаємо 100 мл та переливаємо в окремий посуд. Решту молока ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Тим часом у посуд з холодним молоком додаємо цукор, крохмаль, ванільний цукор, яйце і добре все перемішуємо, щоб не було грудочок.
На дно ємностей (краще використовувати силіконові формочки або невеликі піали), в які виливатимете готовий пудинг, викладаємо кілька ягід (шматочки шоколаду, фруктів). Коли молоко закипіло, зменшуємо вогонь до того, щоб молоко «бульбашилося», і поступово вливаючи холодну яєчно-молочну суміш, постійно помішуємо і варимо до загусання. Розливаємо пудинг формами і даємо охолонути. Після цього прибираємо ласощі в холодильник до повного застигання
Рекомендуємо: готовий пудинг перед подачею можна прикрасити шматочками банана та печивом.