Як правильно зварити кукурудзу: оригінальний вершковий рецепт

Настав час смачної та солодкої кукурудзи, яку люблять практично всі, особливо діти. Адже кукурудза не тільки смачна, а й корисна для всієї родини. У своєму складі вона містить цілих 26 елементів з таблиці Менделєєва і є джерелом таких важливих для організму мікроелементів, як залізо, кальцій, фосфор і навіть золото. Крім того, вона багата на вітаміни В, Е, А і РР, які необхідні для краси шкіри, міцності нігтів і блиску волосся, а також допомагають впоратися з депресією. А амінокислоти лізин та триптофан, які не виробляються в організмі людини, сприяють нормалізації роботи кишечника, наводять у тонус м'язи.
Перевага вареної кукурудзи в тому, що оболонка зерен при термообробці залишається цілою, а значить, вона не втрачає своїх корисних властивостей. І якщо звичайний спосіб варіння кукурудзи здається вам нудним, пропонуємо вам новий цікавий рецепт, який оцінять всі члени вашої родини.
Покрокове приготування
Візьміть качан кукурудзи і розламайте їх навпіл. Залийте їх водою так, щоб вона ледве покривала качан і поставте на вогонь. Коли вода закипить, додайте в каструлю товстий шматок вершкового масла та склянку молока. Через 8-10 хвилин кукурудза буде готова і набуде насиченого вершкового смаку. Смачного!
ВАЖЛИВО: Незважаючи на те, що цей злак неймовірно корисний, як і будь-який інший продукт, у нього є протипоказання. Так, обмежити або виключити повністю з раціону золоті качан потрібно людям з поганою згортанням крові, пі ожиріння, виразці шлунка, схильності до алергій, індивідуальної непереносимості.