Як вибрати зручну, безпечну та якісну канцелярію і рюкзак

Олександр Ківа
Як вибрати зручну, безпечну та якісну канцелярію і рюкзак
Як вибрати зручну, безпечну та якісну канцелярію і рюкзак

З чого починається успіх у новому навчальному році? Зі своєчасної та продуманої підготовки.

Вибір шкільної канцелярії – це важливе та відповідальне завдання, але з Kite воно стає легким та приємним. Якісна канцелярія додає натхнення своїм дизайном та забезпечує комфорт у навчанні. А рюкзаки дбають про збереження правильної постави.

Що купити до нового навчального року?

  • Шкільний текстиль. Пенал (для першокласників – пенал-книжка, для старшокласників – легка та лаконічна модель з 1 чи 2 відділеннями). Сумка для змінного взуття на фізкультуру. Гаманець для кишенькових грошей. Парасолька та плащ-дощовик. Крім того, важливо мати фартушок для молодших школярів.
  • Письмове приладдя. 2-5 шт. кулькових синіх ручок з ергономічним корпусом та декілька ручок «пиши-стирай». Гелеві кольорові ручки.
  • Паперово-білова продукція. Зошити, альбоми для малювання, нотні зошити, блокноти для нотаток. Для малювання фарбами потрібні аркуші для акварелі. З другого класу включно потрібен шкільний щоденник. 
  • Товари для творчості. Фарби (гуаш та акварель); олівці (кольорові та графітні) – в корпусі з натуральної деревин; пензлики (різної форми та розміру, поні та синтетика); палітра та стакан-непроливайка; набір кольорового паперу та картону (додатково потрібен білий картон), «повітряний» та восковий пластилін, набір фломастерів чи скетчмаркерів. Ножиці та клей-олівець. Також знадобиться папка-портфель для транспортування художніх матеріалів. Все, що потрібно для розвитку творчих здібностей, можна знайти в асортименті Kite.
  • Організація робочого місця. Підставки, органайзери та інші аксесуари допоможуть створити ергономічне місце для продуктивного навчання.
  • Для креслення. Папір для креслення, циркуль зі змінними грифелями, лінійки.
  • Для ланчу. Для перекусу та відновлення сил у школі знадобляться декілька ланчбоксів, пляшечка для води, термос та спеціальна зручна термосумочка для обіду (ланчбег).
  • Канцелярські дрібнички. Гумки, точилки, стікери.

Як вибрати шкільний рюкзак

Вибір ранця для школи – завдання, яке потребує уважного підходу. Адже наплічник стане невід'ємною частиною повсякденного життя школяра. Тож, як обрати ідеальний рюкзак для школи? Які характеристики варто врахувати при виборі?

  • Ортопедична спинка. Шкільні рюкзаки Kite мають запатентовані ортопедичні спинки.  Моделі для школи схвалені німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR і фахівцями Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Ці рюкзаки забезпечують правильне розподілення ваги та максимальний комфорт завдяки м'яким пружним подушечкам, що підлаштовуються під природні вигини спини.
  • Анатомічні S-подібні лямки. Широкі та м'які лямки S-подібної форми є ще одним важливим аспектом. Вони займають правильне анатомічне положення, що забезпечує максимальний комфорт для дитини. Рюкзаки Kite мають регульовані лямки, які не натирають та не тиснуть, сприяючи підтримці правильної постави.
  • Нагрудний ремінь. Присутність нагрудного ременя є обов’язковою, оскільки він допомагає збалансувати вагу ранця і утримувати лямки у вірному положенні.
  • Прогумоване дно. Сприяє стійкості рюкзака та допомагає врівноважити вагу його вмісту.
  • Функціонал. Важливою характеристикою є наявність в рюкзаку розділювачів для книг і зошитів, що допомагає підтримувати порядок та розподіляти вагу рівномірно.
  • Дизайн. Дозвольте дитині самостійно вибрати дизайн, який їй подобається. Мотивуючий ранець розбудить інтерес до навчання та зробить шкільне життя більш цікавим.
  • Світловідбивні елементи. Наявність світловідбивачів на ранці важлива для безпеки дитини.

Успіхів у новому навчальному році!


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK