Як заощадити кошти на дитячому одязі: 10 лайфхаків для матусь

Як заощадити кошти на дитячому одязі: 10 лайфхаків для матусь
Як заощадити кошти на дитячому одязі: 10 лайфхаків для матусь
istockphoto.com

Економія – це теж заробіток. Перед вами стаття присвячена тому, як можна заощадити кошти на дитячому одязі та взутті. Беріть на замітку!

1. Купуйте лише якісний одяг

Якісний дитячий одяг слугує довго, не витягується та має гарний вигляд. Краще раз в рік купувати дорожчу кофтинку, але якісну, ніж кожних півроку витрачати і час, і кошти на пошуки нової дешевшої.

2.Візьміть за звичку - купувати лише товари зі знижкою

Кожних 2-3 місяці діють сезонні знижки. Зверніть увагуй на чорну п’ятницю. Багато магазинів проводять сезонні розпродажі, на яких можна купити речі зі знижкою у 50-70%.

3. Шукайте нові речі онлайн на торгівельних майданчиках

Іноді можна знайти гарні нові речі дешевше, ніж у магазинах. Їх продають мами інших дітей на торгівельних майданчиках. Причини продажу можуть бути різні: товар не підійшов по розміру, або подарували і не встигли одягнути. Будьте готові витрачати час на пошуки потрібної одежини, але воно того варте, спробуйте!
Як заощадити на одязі / istockphoto.com

4. Продавайте одяг, з якого виросла ваша дитина

Якщо ваша дитина підросла з речей, ви зможете повернути частину грошей та купити їй новий одяг. Якщо ви плануєте народжувати ще дітей найближчим часом, тоді доцільно залишити речі, які мають гарний вигляд.

5. Замовляйте одяг на іноземних сайтах

Як не дивно, купуючи одяг закордоном, можна значно зекономити кошти та отримати якісні брендові речі.  Щоб купити одяг закордоном, вам необхідно знайти посередника, який викупає одяг та організовує доставку речей в Україну. Посередники створюють групи в соціальних мережах. Але будьте готові до наступного:

  • до прибуття товару на Україну потрібно чекати. Інколи це очікування перевищує 1-2 місяці;
  • потрібно обдумано підбирати розміри, бо товар не підлягає обміну та повернення.

6. Шукайте та використовуйте промо-коди

Дуже часто інтернет-магазини генерують різні промо-коди та висилають їх постійним клієнтам. Це такий спосіб стимулювання попиту. Якщо ми будемо ділитися один з одним промо-кодами, то зможемо купувати речі дешевше.
Як заощадити на одязі / istockphoto.com

7. Купуйте одяг та взуття у день народження дитини

Багато магазинів надають шалені знижки у День народження вашої дитини. Тож цікавтеся такими новинками у ваших улюблених магазинах.

8. Не відмовляйтесь від б/у одягу від хороших знайомих

Якщо ваші родичі чи друзі пропонують віддати вам дитячий одяг б/у після їхніх дітей – беріть. Особливо це стосується одягу для малят від 0 до 1-2 років. У цьому віці діти дуже швидко ростуть і не встигають зносити одяг.  Це суттєво економить бюджет - рекомендуємо!

9. Створюйте одяг hand-made

Якщо ви, або ваші знайомі захоплюються шиттям чи в’язанням, створюйте власноруч одяг своєму малюку. Речі hand-made – це можливість не тільки зекономити, але і вдягнути свою дитину в унікальний одяг.

10. Зведіть до мінімуму кількість зіпсованого одягу

Читайте наші рекомендації стосовно того як прибрати підпалини з-під праски та випрати плями від ягід.. Кожну річ можна "врятувати", навіть нову, якщо це захотіти!

А ще - рекомендація для вас - не вдягайте дитину у одяг, розмір якого є більшим потрібного. Це стосується і взуття. Малюку буде  незручно і тяжко рухатися.

Обов'язково дізнайтеся про те, як одягаються щасливі люди


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK