На фестивалі JoyFest.Діти виступатимуть 25 кращих дитячих театрів України

Фестиваль JoyFest.Діти
пресс-служба

Читайте также Афиша на май 2019: куда пойти с ребенком в Киеве

Театральний марафон триватиме три з половиною дні на «дорослому» театральному майданчику – Сцені 6 (перформативний майданчик Довженко-центра). Вхід вільний для всіх. Захід відбувається за підтримки департаменту культури Київської міської державної адміністрації.  

пресс-служба

Протягом трьох з половиною днів - 22, 23, 24 та 25 травня 2019 року - у Києві триватиме вже вчетверте фестиваль дитячих театрів JoyFest.Діти. На глядачів чекають конкурсні вистави від кращих дитячих театральних колективів, майстер-класи з акторської майстерності, творчі заняття, розваги.

«- Цього року ми отримали понад 70 заявок з різних куточків України. І щасливі вкотре зауважити, що в нашій країні величезна кількість талановитих діток, котрі дуже серйозно займаються театром, - розповідають організатори Четвертого фестивалю дитячих театрів JoyFest.Діти Ксенія Гончарова та Аліна Сакун. – Прийшлося подовжити програму на півдня. Але у фіналі ми склали дуже насичений та цікавий фестивальний графік. JoyFest.Діти – це велике театральне свято, перш за все, для дітей. Але і дорослим дуже цікаво спостерігати та аналізувати вистави у виконанні юних акторів. Адже діти грають на сцені дуже чесно та відкрито. Дитячий театр – це особливий світ і ми запрошуємо всіх небайдужих до театрального мистецтва завітати до нас на захід».

Читайте также Куда пойти с семьей в День вышиванки 2019: афиша мероприятий по городам Украины

Цього року у Четвертому фестивалі дитячих театрів JoyFest.Діти братимуть участь 25 дитячих колективів з різних куточків України (Київ, Клавдієво-Тарасово, Вишгород, Харків, Вінниця, Одеса, Львів, Запоріжжя, Конотоп, Хмельницький). Всього участь у цьогорічному фестивалі братимуть участь понад 350 юних акторів. На фестивалі учасники будуть показувати вистави, ділитися досвідом, дізнаватися нове, підвищувати рівень своєї театральної майстерності та знайомитися з такими ж веселими і творчими дитячими колективами. А глядачі зможуть стати частиною великого та захоплюючого театрального дійства.
 
ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!

Адреса фестивалю: вул. Васильківська, 1 (хвилина від станції метро: «Голосіївська»; Сцена 6 – 6 поверх Довженко-центру; зала на 300 місць). Вільна посадка! Реєстрація не потрібна!
 
Програма сайті JoyFest: https://www.joyfest.info/
Долучайтеся на Facebook: https://www.facebook.com/JOYFEST.Kiev
 
Організатор заходу: ГО "Міжнародний соціально-культурний проект "Джойфест".
Захід проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації 
Фестиваль отримав відмітку від Європейської асоціації фестивалів «EFFE Label 2019-2020»

Партнери

Генеральний спонсор: компанія Lantmannen Axa та її бренд START!

Спонсор: мережа ресторанів «Євразія»

Меценат та ідеолог: Дмитро Поліщук      Керівник: Ксенія Гончарова

Спеціальний партнер: Театр «Маскам Рад»

Директор з розвитку: Віктор Кожевніков      Координатор: Аліна Сакун  

Технічний директор: Дмитро Матусов    Ведуча JoyFest: Анастасія Полякова

Склад журі #joyfestkids2019: Віктор Кошель, Неда Неждана, Інна Гончарова, Герман Архипов, Катерина Левченко, Володимир Зубков 
Призи: Єлизавета Оводова      Дизайн: Олена Підстрела     Фотограф: Марина Куценко 

Головний інтернет-партнер: перший сайт авторської журналістики «fraza.ua»

Інформаційні партнери: журнал «JOY», портали «Infoportal.kiev.ua», «Bigmir.net», «Tv.ua», «Букви», «Theatre.Love», «Колобок.ua», «MD Експеримент», журнал «Million»

Партнери: студія «Шоу-парк», компанія Pyrostyle, майстерня сценічного реквізиту «Кузня Фантазій», ProЕnglish Theatre, Театр «Студія 5.1», архітектурне бюро «А2 проект», фотограф Роман Радченко, фотограф Крістіна Крупіна, психолог та аніматор Ірина Єременко


Облако тегов