Майстер-клас від компаніії «Київхліб» в Національному заповіднику «Софія Киівська»
25 февраля 2020
{{count}}
Читайте также Что будет с организмом, если перестать употреблять хлеб
Експозиція розповідає про історію хлібопекарства. Тут можна було побачити і знаряддя для подрібнення зерна, і різні форми для великодньої паски та зразки обрядового хліба, і давні рецепти.А для найменших шанувальників професії пекаря провели найрізноманітніші майстер-класи. Зокрема, працівники компанії «Київхліб» показали як можна оздобити коровай.
Читайте также Рулет из ветчины для семейного ужина (рецепт)
Технологи компанії детально розповіли про традиції і символіку цього обрядового хліба. Дітлахи власними руками замішували тісто, ліпили квіти, шишки, птахи, голубів та гусок, якими зазвичай прикрашають коровай.Завдяки участі у майстер-класі дітки не тільки гарно провели час та наповнилися приємними емоціями, а ще й отримали солодкі подарунки від компанії «Київхліб».