Пригоди Лісовичка, або як врятувати планету: прем'єра вистави

Пригоди Лісовичка, або як врятувати планету: прем'єра вистави
Пригоди Лісовичка, або як врятувати планету: прем'єра вистави
пресс-служба

Театр ляльок на лівому березі Дніпра запрошує маленьких глядачів та їх батьків на прем'єру вистави на екологічну тему, яка нині є дуже актуальною, - «ПРИГОДИ ЛІСОВИЧКА, АБО ЯК ВРЯТУВАТИ ПЛАНЕТУ».

Читайте такжеРодиннi казки: Що таке зима? (аудiоказка)
Які таємниці приховує чарівний ліс та хто мешкає у його межах? Казка знайомить глядачів із героями, що слідкують за природою, де Лісовичок потрапляє до лап квітки, яка була перетворена з тендітного створіння на ненажерливого монстра.

Лісовичок змушений її годувати аби самому не стати обідом. Головний герой ділиться своїми пригодами з іншими мешканцями таємничого лісу – Водяником, Русалонькою та Струмком, які допомагають побороти отруєння квітки. Після чого вони зіштовхуються з іншою проблемою – їх домівку стрімко забруднюють туристи. Та об’єднавшись у команду, герої вистави рятують природу, яка важлива для всіх, хто живе на Землі. 

А чи знаєте ви, як можна врятувати нашу планету від забруднення? Ні? Тоді скоріше завітайте на нашу виставу «Пригоди Лісовичка, або як врятувати планету» і дізнайтеся, що потрібно, а чого не варто робити задля покращення власного життя.

  • Місце: Театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1.
  • Дата: 22 лютого, 11:00, 13:00, 17:00
  • Вік: 3+
  • Мова: українська
  • Тривалість: 45 хвилин
  • Квитки онлайн

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK