Лікар розповіла, коли чай перетворюється на отруту

Врач рассказала, когда чай превращается в яд

Читайте також 7 способів використовувати чайний пакетик повторно

За словами лікаря, на поверхні напій плівка із речовин, які є небезпечними для людини, формується вже через 15 хвилин після приготування. Окисні процеси протікають дуже швидко, якщо ви п'єте чай з цукром.

У напої починаються процеси бродіння, утворюються токсини. Якщо у вас усю ніч, наприклад, чай простояв, пити його не можна.

Дієтолог зазначила, що часто вчорашні напої з кофеїном негативно позначаються на роботі ШКТ, вони завдають потужного удару по печінці, навіть якщо людина одразу цього не помічає. Згодом – через накопичувальний ефект – страждає і серце. Ця звичка дуже шкідлива всім органів людини.

Читайте також Як прибрати накип із чайника: перевірені способи

Як вбити токсини? Можна повторно прокип'ятити напій. Але все ж таки немає нічого кращого за свіжозаварений чай.

Нагадаємо,


Хмара тегів