Як прибрати набряки при вагітності: ефективні поради

Як прибрати набряки при вагітності: ефективні поради
Как убрать отеки при беременности: эффективные советы
pinterest

Під час вагітності майбутні матусі часто скаржаться на проблеми з підвищеною набряклістю.

Читайте такожИз-за каких продуктов портятся ваши зубы: вы будете удивлены
На жаль, ця проблема дуже поширена серед дівчат у положенні. Однак її можна легко скоригувати, якщо знати обхідні шляхи.

Раціональне харчування

Обов'язково додайте білки тваринного походження у ваш раціон. Добова норма має сягати 75 грам. Також не варто забувати про свіжі фрукти та овочі. Їхня норма повинна досягати 5 одиниць продуктів на день. Найкраще вибирати різнокольорові продукти. Вагітною важливо скоротити кількість штучних жирів та споживання напівфабрикатів: саме вони часто стають причиною набряків. Разом з цим концентруйте вашу увагу на продуктах, багатих на вітамін Е і С: цитрусових, дині, помідорах, полуниці, броколі. Крім профілактики набряків, раціональне харчування допоможе вам не набрати зайвої ваги під час вагітності.

Часте питво

Читайте такожТОП-3 самых полезных молочных продуктов
Хоча набряки часто виникають саме через надлишок зайвої води в організмі, але саме вода допомагає вагітній запобігти їх появі. Справа в тому, що вода вимиває надлишки солі з організму. А значить, позбавляє необхідності накопичувати зайву рідину.

Підберіть зручне взуття

Також допомогти впоратися з набряками можуть спеціальні шкарпетки або гольфи. Завдяки їм вагітна зможе позбутися венозного застою в ногах. Разом з цим покращується плацентарний кровообіг, і кров активніше приливається до плода на пізніх термінах вагітності.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK