Як вивести кавову пляму з улюбленої речі: головні лайфхаки

Як вивести кавову пляму з улюбленої речі: головні лайфхаки
Как вывести кофейное пятно с любимой вещи: главные лайфхаки
pixabay.com

Іноді наша рука зрадницьки тремтить у самий невідповідний момент. Наприклад, коли в ній є чашка кави.

Читайте такожЖенщина родила ребенка дома и оставила его у лифта роддома
Сьогодні ми поділимося перевіреними порадами , як вивести кав'ярню пляма і надати улюбленій забрудненій футболці свіжіший вигляд.

Гліцерин та сіль

Перш ніж очищати пляму від кави в пральній машині, обробіть її заздалегідь приготованою сумішшю. Вона включає розбавлені водою сіль і гліцерин. Цю суміш необхідно акуратно нанести на плями, залишити на півгодини, щоб увібралася рідина, і потім відпрати.

Господарське мило

Читайте такожЖенщина родила ребенка дома и оставила его у лифта роддома
Якщо ви ставите питання, чим швидко вивести кавову пляму, а гліцерину у вас вдома ніколи в принципі не було, то ви можете спробувати вивести пляму окропом та милом. Найкраще – господарським. Його необхідно покришити у воду, закип'ятити розчин та полити їм кавові плями. Після цього залиште запране місце на деякий час і відправте у звичайне прання.

Нашатирний спирт

Щоб зберегти річ і вберегти від дії спирту, подивіться на матеріал, з якого вона виготовлена. Міцні та стійкі тканини можна просто змочити спиртом в області забруднень, та після нетривалого вбирання завантажити у барабан пральної машини. Для делікатних речей спирт можна розбавити із водою.

Оцет та порошок

Здавалося б, це так просто – чому ніхто не користується цим секретом? У нас досі немає відповіді. Але цей лайфхак справді працює. Змішайте оцет та порошок до стану кашки і просто нанесіть на плями!

Також вам буде цікаво прочитати,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK