СУПЕР КРИЛА: герої улюбленого анімаційного серіалу з'являться на великих екранах вже з 8 лютого

Олександр Ківа
СУПЕР КРИЛА: герої улюбленого анімаційного серіалу з'являться на великих екранах вже з 8 лютого
СУПЕР КРИЛА: герої улюбленого анімаційного серіалу з'являться на великих екранах вже з 8 лютого

ADASTRA CINEMA представляє повнометражну адаптацію успішної анімаційної франшизи — Супер Крила. Улюблена історія декількох поколінь дітлахів нарешті з'явиться у кінотеатрах 8 лютого.

Читайте такожУ Києві пройшов благодійний показ найкращої святкової анімації «Друзі-нерозлийвода»
У центрі сюжету майбутнього хіта - літак-трансформер Джетт, який разом з друзями допомагає всім, хто потребує того, щоб потрапити до різних куточків світу. Але на Землі з'явився підступний лиходій, який збирається влаштувати на планеті хаос. Щоб досягти своєї підступної мети, противник відправляє до міст своїх сучасних роботів. Зупинити машини здатні лише головний персонаж, головною збоєю яких є їх  супершвидкость, суперсміливость та супердружба.

Сюжет пригодницької анімаційної картини ґрунтується на однойменному анімаційному серіалі (Super Wings), герої якої користуються великою популярністю по всьому світу в якості іграшок.

Стрічка була створена південнокорейськими мультиплікаторами за участю продюсерської компанії FunnyFlux Entertainment. Ця анімаційна студія перетворилася на одну з найперспективніших компаній і встигла завоювати собі ім'я на світовому ринку, в тому числі і в рідній Кореї, незважаючи на коротку історію.

Режисером стрічки виступив відомий аніматор Чон Гіль-хун, який створив не один хіт на Батьківщині - у Південній Кореї. Автор також має три три номінації на «Еммі» та одну — на творчу премію Азіатської академії.

Поринути у світ пригод усією родиною можна вже з 8 лютого.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK